ye-logo.v1.2

Афіша Хмельницького на тиждень: новорічна ніч біля міської ялинки

Культура 5315
Куди піти протягом тижя - читайте в нашій афіші
Куди піти протягом тижя - читайте в нашій афіші. Фото: ілюстративне з архіву

Програма заходів на 27 грудня - 2 січня.

Події протягом останнього тижня 2021 року у Хмельницькому традційному будуть присвячені новорічній тематиці. У місті готують святкові концерти і вистави. Для малюків відбудуться новорічні ранки, також в ляльковому театрі продовжить діяти резиденція святого Миколая.

Гарна новина для тих, хто побляє зустрічати Новий рік біля головної ялинки міста. У новорічну ніч на сцені Різдвяного ярмарку відбудеться святкова дискотека. А вже другого січня хмельничан запрошують "зігнати" салати, які наїли за період свят, на костюмованому забігу.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (27 грудня)

Фото: ілюстративне з архіву

Дитячий новорічний  ранок

Хмельницька обласна філармонія щиро запрошує своїх друзів та гостей на дитячий новорічнмй ранок біля Новорічної Ялинки. Святкова програма покличе вас до зимової казки, де діти світяться радістю, а батьки добром, де панує любов і дива стають реальністю. Жива музика, захоплюючі завдання та конкурси, запальні танці, а також яскраві новорічні фото-зони.

Коли: 11:00, 13:00
Де: обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Концерт "Колядуймо разом"

Хмельницька обласна філармонія запрошує своїх друзів та гостей. Гурт "Родина". Чоловічий вокальний квінтет "Мікст". Олена Івасюк - Лауреат міжнародних конкурсів. Микола Довгальов (баритон) - Заслужений артист України.

Коли: 17:00
Де: обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Майстерня новорічного настрою

Спортивно-культурний центр "Плоскирів" запрошує дітей та підлітків у Майстерню новорчіного настрою на чергову зустріч. Разом виготовлятимуть новорічну поробку. Відвідувачі дізнаються багато цікавого про новорічні свята, зануряться в атмосферу дива, переглянуть новорічний мультик. Вхід у капелюшках Санти.

Коли: 18:00
Де: вулиця Шухевича, 90

Вівторок (28 грудня)

Фото: ілюстративне з архіву

Волонтерський проєкт "На порозі новий рік"

"На порозі новий рік"- вечірка організовується волонтерами "Молодіжного центру з нагоди прощання з 2021 роком, роком не простим, але не менш крутим. В Молодіжнму центрі підіб'ють підсумки року, що минає. Про здобутки молодіжних працівників, як команди, про досягення волонтерів центру. Нагородження кращих волонтерів, які з нами завжди поруч. На завершення святкова програма новорічні смаколики.

Коли: 16:00
Де: Кам'янецька, 63

Концерт "Зал слави рок-н-ролу"

Оновлену програму, до якої увійшло ще більше крутезних хітів на всі часи, презентують струнна група Симфонічного оркестру Вінницької філармонії, квартет «Експромт» та кращі рок-голоси Вінниці – Олександр Онофрійчук та Наталія Бурмістрова. Улюблені композиції, які ми з дитинства знаємо напам’ять, неповторне звучання світової рок-музики, рок-бенд та оркестр, віртуозні гітарні соло, неймовірні голоси вокалістів, які перевершили самих себе.

Коли: 18:30
Де: обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Середа (29 грудня)

Вистава "Ніч перед Різдвом"

Коли хлопець сильно кохає дівчину, щоб зробити їй бажаний подарунок, він ладен приручити самого чорта! Так, як це відбулося у виставі «Ніч перед Різдвом».

Коли: 18:00
Де: театр Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість: 80-150 гривень

Четвер (30 грудня)

Вистава "Мауглі"

Театр Старицького запрошує усіх глядачів на виставу «Мауглі» за відомим твором Кіплінга. Неймовірна музика, фантастичні костюми та неперевершена гра акторів допоможуть вам перенестись у загадковий світ диких джунглів.

Коли: 12:00
Де: театр Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість: 80-150 гривень

П'ятниця (31 січня)

Фото: ілюстративне з архіву

Новорічна дискотека

У новорічну ніч в центрі міста триватиме дискотека «Привіт 2022». Розпочнеться вона на сцені Різдвяного ярмарку ще в п’ятницю, 31 грудня.

Коли: 23:00
Де: Різдвяний ярмарок, Проскурівська

Неділя (2 січня)

Фото: ілюстративне з архіву

Новорічний костюмований забіг

У місті знову влаштують костюмований забіг. Цього разу його влаштує Молодіжний центр. Готують новорічні конкурси та майстер-класи для різдвяного настрою.
Коли: 12:00
Де: старт біля Дитячого світу

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую