ye-logo.v1.2

Афіша Хмельницького на вихідні – вечір гумору, театр, історичне кіно

Культура 1862
Куди піти у вихідні - читайте в афіші
Куди піти у вихідні - читайте в афіші. Фото: ілюстративне з архіву

Програма заходів на 28-30 січня.

Свята завершилися, на вулиці тримається морозна та вітряна погода - тож самий час відвідати якусь атмосферну, затишну подію в приємній компанії. Щоб ви могли спланувати своє дозвілля на найближчі дні, ми підготували вам свіжу добірку заходів у Хмельницькому.

Містянам пропонують відвідати театр, переглянувши кілька вистав, подивится історичний фільм чи посміятися з виступу гумористів. Крім того, одразу кілька мистецьких виставок можна переглянути в обласному художньому музеї, музеї-студії фотомистецтва, краєзнавчому музеї та музеї історі міста Хмельницький.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (28 січня)

Comedy Show

Гумористичні виступи від зірок телепроєктів. Перед глядачами виступлять командти "Відпочиваємо разом", "Вінницькі", "Наш формат".

Коли: 19:00
Де: театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Субота (29 січня)

Фото: youtube

Перегляд фільму «Крути 1918»

Український історичний фільм-екшн, знятий за реальними подіями. Стрічка розповідає про бій під Крутами зими 1918 року між молодими військовими-курсантами Української Народної Республіки та військами Радянської Росії.

Коли: 11:00
Де: кінотеатр Шевченка
Вартість: безкоштовно

Вистава «Вій»

Страшна історія смерті красуні Панночки перетворилася на веселу феєричну комедію з веселими танцями, дотепними жартами і текстами, написаними метрами гумористичного жанру.

Коли: 19:00
Де: театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість: 120-300 грн

Дитяча вистава "Снігова королева"

Ця історія розповідає нам про те, як важливо вміти зберегти в своїх серцях щирий, дитячий вогник любові, вірності, чесності і відданості одне одному. Адже лише гаряче серце може подолати усі перешкоди, розвяти холод, розтопити і запалити серця інших людей.

Коли: 12:00
Де: театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість квитків: 45 гривень

Неділя (30 січня)

Фото: ілюстративне з архіву

Оновлено: в обласному театрі Старицького прийняли рішення перенести вистави, які мали відбутися протягом 30-го січня – 6 лютого. Причиною того стало загострення ситуації, пов'язаної з коронавірусом.

Вистава «Мауглі» (перенесено)

Ритмічна, музична, неймовірно пластична вистава, яка може перенести вас у дикі джунглі, щоб на прикладі героїв ми могли усвідомити, що ж саме відрізняє людей від тварин!

Коли: 12:00
Де: театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 100-200 гривень

Вистава «Ревізор» (перенесено)

Ну хто б з нас не хотів, бодай раз в житті провести день, як великий чиновник? Коли тобі роблять різноманітні подарунки, годують, розважають, ще й гроші за все це дають! Скажімо так, як сталося з героєм вистави «Ревізор».

Коли: 18:00
Де: театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 100-200 гривень

Дитяча вистава "Пан Коцький" 

В одного чоловіка був кіт, та такий старий, що вже й нездужав мишей ловити. От хазяїн його і виніс до лісу, мовляв, нащо той йому. Покинув і поїхав. От здибала його Лисичка, представився кіт Паном Коцьким. А Лисичка й запропонувала бути йому за жінку, а він їй за чоловіка аби був. Що з того вийшло, побачите на виставі.

Коли: 12:00, 16:00
Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість квитків: 45 гривень

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую