ye-logo.v1.2

Деніел Редкліфф поставив крапку у стосунках з Гаррі Поттером

Культура 8428
Деніел Редкліфф
Деніел Редкліфф

Нещодавно відбулася прем’єра фільму “Гаррі Поттер і смертельні реліквії-2”. Це — екранізація останньої книжки Джоан Роулінг

“Поттера більше не буде!”
Актор Деніел Редкліфф, який прославився завдяки ролі Гаррі Поттера, заявив, що більше не має жодного бажання пов’язувати свою подальшу кар’єру з цим персонажем. Він, звісно, не має нічого проти книжок Джоан Роулінг, проте не погодиться грати далі, якщо письменниця напише нову книгу. Таку категоричну заяву можна, напевне, пояснити небажанням Деніела стати актором однієї ролі. За словами актора, йому доведеться ще років із двадцять позбавлятися від іміджу підлітка-чарівника та добиватися права повністю змінити своє амплуа. Деніел побоюється, що наступний Поттер може взагалі поставити хрест на його кар’єрі кіноактора.
Пристрасті навколо Редкліффа розгорілися у зв’язку з появою недавно в Інтернеті сайту з таємничою назвою Potter More (тобто “Ще Поттер”). На сторінках цього ресурсу йде відлік часу до якоїсь події, яка мала відбутися 23 червня. Звісно, шанувальники поттеріади та журналісти подумали, що в цей день з’явиться анонс нової серії популярного фільма. Однак, як актор Редкліфф, так і письменниця Джоан Роулінг, дружно спростували будь-яку причетність до цього сайту.
Звісно, Ден особисто поцікавився у письменниці, чи планує вона писати продовження, як того вимагають чисельні фанати героя. На що отримав негативну відповідь. А коли журналісти запитали, чому він так занервував, коли дізнався про можливе продовження, він сказав, що в шоці від такої можливості й ні за які гонорари не погодиться зніматися у продовженні Гаррі Поттера. За його словами, все має колись закінчуватися, тому він поставив крапку у стосунках з Гаррі Поттером.

“Я ледве не став алкоголіком. Мене врятувало кохання”
Деніел Редкліфф зізнався, что ледве не став алкоголіком у свої юні роки. Виною всьому — слава, яка на нього звалилася: завдяки Гаррі Поттеру хлопець заробив купу грошей та бажання веселитися до нестями.
“Я впав у справжню залежність від алкоголю, щоб насолодитися життям, - повідав Ден. - Кілька років мені подобався спосіб життя знаменитості, але в результаті я втомився від цього”.
Як з’ясувалося, слова щодо скромного життя Дена — дурниці: хлопець відривався на повну. Минулого року він досить гучно святкував своє 21-річчя у Санкт-Петербурзі. Хоча, за його словами, це були лише квіточки: папарацці не вдалося зняти більшість його пиятик.
Однак у серпні минулого року Ден закохався та кинув пиячити. І його пасією стала не Олів Аньяк, з якою хлопця зняли фотографи, а таємнича незнайомка, яка буквально врятувала йому життя.
“Мені дуже подобається, що замість усіляких дурниць у мене тепер такі чудові стосунки з дівчиною, - зізнається Ден. - Тепер повеселитися на тусовках та пропустити кілька склянок - не для мене. Я краще посиджу вдома та почитаю, чи піду повечеряю з друзями, або побалакаю з приємними людьми, чи з тими, хто меня розвеселить. Немає нічого ганебного у тому, щоб насолоджуватися спокійним життям. Для мене це стало головним відкриттям за останні роки”.

Новий образ
Шанувальникам Деніела Редкліффа нагадаємо, що вже цього року вони зможуть побачити свого улюбленого актора в новому образі у стрічці “Жінка у чорному”, правда поки що немає достовірної інформації про прем’єру фільму. Але, якщо все піде за планом, то вона буде не раніше середини літа. Ден також зізнався, що мріє коли-небудь зіграти у фільмах режисера Крістофера Нолана. За його словами – це найкращий режисер сучасності і Деніелу дуже подобаються зняті ним фільми.
До того ж, є інформація, що Деніел зіграє одну з ролей в останній частині саги “Сутінки”, яка називатиметься “Світанок. Частина 2”, і в середині листопада 2012 року вийде на екрани.
Яку саме роль зіграє актор, поки що залишається таємницею. Мабуть, режисер до кінця хоче зберегти інтригу та підігріти інтерес до свого фільму. Повідомляється лише, що роль ця буде епізодичною. Однак, якого б героя не зіграв Деніел Редкліфф, його участь ще більше підніме рейтинги “Сутінок” та додасть стрічці чимало прихильників. Тепер виходу на екран заключної частини саги про вампірів чекатимуть не лише фанати Роберта Паттінсона, але й фанати Дениіеа Редкліффа. У будь-якому випадку, буде цікаво побачити знаменитого актора в новому амплуа.

“Я не гей, я поважаю свободу вибору”
Актор не приховує свого захоплення талантом епатажної співачки Леді Гага, а заодно і її світоглядом, який вона широко афішує. Леді Гага публічно виступає за право вільного вибору, за допустимість одностатевих шлюбів. Деніел Редкліфф зізнався, що йому подобається така відвертість. Саме тому його захоплює Леді Гага, яка не соромиться заявляти про свої погляди, хоча це може викликати незадоволення у багатьох. Актор каже, що права людей не повинні утискатися ні за яких обставин, він згоден у цьому питанні з Леді Гага, яка активно виступає за вільні стосунки.
Якось актор виступив у програмі організації “Trevor Project” у підтримку секс-меншин. Він закликав геїв та лесбіянок відмовитися від самогубства як виходу з важких ситуацій, пов’язаних з їхньою орієнтацією. Також Деніел заявив, що він ненавидить людей, які ображають осіб іншої орієнтації, та пожертвував “кругленьку” суму в організацію, яка бореться за права секс-меншин.
Противники не змусили довго чекати, і вже за кілька годин в Інтернеті поширилися чутки про те, що сам Деніел Редкліфф — гей, тому й так ставиться до них. Щоб спростувати інформацію, актор виступив на каналі MTV у США та заявив, що він традиційної орієнтації, а заступається за геїв тому, що акторське середовище, в якому він “виховується”, навчило його бути більш терпимим.

Від кіно до мюзиклу
Аби довести глядачам, що він не покине кар’єру актора через закінчення зіркової ролі, Деніел зіграв у … мюзіклі. Для участі у постановці Деніелу Редкліффу довелося чимало попрацювати, щоб вона з’явилася на сцені. За словами самого актора, він цілий рік навчався танцювати та брав уроки вокалу, щоденно заняття тривали не менше десяти годин на добу. В мюзиклі Редкліфф виконав головну роль Алекса, який займався мийкою вікон, але одного разу йому пощастило, і він купив книжку з мудрими порадами, що допомогло йому казково розбагатіти. На думку критиків, які були присутні на прем’єрі, – Деніел Редкліфф чудово впорався зі своєю новою роллю.
Також стало відомо, що актор купив собі третій будинок у Нью-Йорку вартістю у шість з половиною мільйонів доларів. Чи буде сам Деніел там жити, поки невідомо, адже актор зробив купівлю будинків вигідним бізнесом. Так, за заявами його агента, Ден вже придбав понад двадцять будинків різної вартості у всьому світі і тепер здає їх в оренду. Бажаючих пожити у володіннях Гаррі Поттера більше, ніж будинків, тому економічна криза актору не загрожує, навіть якщо він вирішить покинути кар’єру актора.
На завершення додамо, що Деніел Редкліфф за 2009 рік заробив більше за всіх акторів фабрики мрій “Голівуд”, і його гонорари в сумі склали 41 мільйон доларів. А ще він зіграв роль морського піхотинця в драмі “Щасливчик”, сюжет якої знято за романом письменника Ніколаса Спаркса.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую