ye-logo.v1.2

Земляки приїхали додому

Культура 1587
Різнобарв’я повітряних кульок, костюмів та щирих посмішок  у святковій ході надихали на позитивний настрій.
Різнобарв’я повітряних кульок, костюмів та щирих посмішок у святковій ході надихали на позитивний настрій.. Фото: Давида КАЦА.

У Дунаївцях відзначили день міста та прийняли делегацію місцевого земляцтва

 18-19 вересня на Дунаєвеччину завітали делегації зі всіх куточків України. Та не просто так, а з нагоди святкування малою батьківщиною річниці з часу заснування району та Дня міста. Побували земляки у райлікарні, на урочистому відкритті нової сучасної лабораторії. Потім відвідали ТОВ «Верест», що у селі Гірчична, де мали змогу ознайомитися з підготовкою та виготовленням продукції.     
  Наступного дня і дорослі, і малі святкували День міста. І хоча майже весь день дощило, це не стало на заваді веселощам. Різнобарв’я повітряних кульок, костюмів та щирих посмішок у святковій ході надихали на позитивний настрій. Відбувся показ мод та парад-конкурс дитячих візочків. Місто вітали колективи художньої самодіяльності, циганський ансамбль «Братство», заслужений артист України Володимир Вермінський тощо. А ще з нагоди свята неподалік будинку, де народився та проживав письменник, поет та гуморист Степан Риндик, встановили пам’ятну дошку на його честь.



Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую