ye-logo.v1.2

Хмельницькі рок-музиканти випустили кліп про війну

Культура 3131
До запису пісні залучили першого вокаліста гурту Олександра Буднецького
До запису пісні залучили першого вокаліста гурту Олександра Буднецького. Фото: скрін з відео

Українські митці продовжують створювати патріотичні роботи на підтримку України та морального духу українців.

Хмельницький гурт «Мотор`Ролла» і Олександр Буднецький переспівали свою пісню «Забави патріотів», знявши на неї новий кліп.

«Тримаймо стрій!» - написав фронтмен гурту Сергій Присяжний, публікуючи нову відеороботу.

Актуальні слова композиції 1996-го року музиканти доповнили військовими кадрами полку «Азов».

«Колись давно, а саме у 1995 році, коли працювали над першим альбомом групи «Мотор'Ролла» виникла ідея створити пісню на підтримку IRA (Ірландська республіканська армія (ІРА) — воєнізовані рухи в Ірландії у 20-му і 21-му столітті, які боролися за незалежність Ірландської Республіки від Великої Британії з правом вільно формувати власну владу). Назва виникла під впливом перегляду олімпійських ігор, де наші спортсмени прикладали руку до серця, під час прослуховування гімну України на тлі державного прапора! Пісня стала заголовною до альбому 1996 року», - розповіли про історію створення пісні музиканти.

У новій версії пісні з'явилася вставка про сучасну війну в Україні.

«Нещодавно бас-гитарист групи Ігор Лисий під впливом останніх подій в країні, а це ніяка не спецоперація, а саме ВІЙНА, дописав куплет і пісня стала мега актуальною, яка має на меті підбадьорити українців та надихнути на перемогу над московією!!! За для збереження автентичності до запису залучили першого вокаліста гурту Олександра Буднецького», - зазначають митці.

Додамо, нещодавно Сергій Присяжний влаштував мистецьку акцію у центрі Хмельницького. Артист провів невеликий концерт на підтримку українських захисників, волонтерів і тих, хто через бойові дії залишився без домівки.

Раніше учасники гурту «Мотор'ролла» розповіли як долучаються до волонтерства в умовах війни. В одній з місцевих лазень вони допомагали заготовляти дрова для палива на блокпости та гігієни військових.

Читайте також: «Усім нескоренним братам і сестрам»: бандуристка Марина Круть заспівала про війну

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую