ye-logo.v1.2

Фронтмен гурту «Мотор'ролла» Сергій Присяжний заспівав у центрі Хмельницького

Культура 3593

Артист підхопив ініціативу від Марини Круть та муніципального естрадно-духового оркестру.

Сьогодні, 23 березня, на майданчику перед кінотеатром Шевченка відомий хмельницький музикант, фронтмен гурту «Мотор'ролла» Сергій Присяжний влаштував мистецьку акцію. Артист провів невеликий концерт на підтримку українських захисників, волонтерів і тих, хто через бойові дії залишився без домівки.

«Акція на підтримку всіх, хто бере участь в тому, щоб протистояти гадам з-за «порєбрика». А я думаю, що ми всі до цього долучаємося, - сказав Сергій на початку свого виступу. - І я звертаюся до всього світу, щоб допомогли нам закрити небо. Щоб ми могли на землі тих гадів душити».

Артист виконав свої хіти та заспівав патріотичні пісні своїх колег. Прозучав і легендарний «Восьмий колір». Музикант швидко зібрав навколо себе публіку – хмельничани, вимушені переселенці разом з дітьми слухали композиції та знімали виступ на смартфони.

Додамо, минулої суботи схожу акцію в обласному центрі провела хмельницька бандуристка Марина Круть. Тиждень перед тим Хмельницький муніципальний естрадно-духовий оркестр провів флешмоб із закликом закрити небо над Україною, влаштувавши концерт в центрі міста.

Нагадаємо, раніше учасники гурту «Мотор'ролла» розповіли як долучаються до волонтерства в умовах війни. В одній з місцевих лазень вони допомагали заготовляти дрова для палива на блокпости та гігієни військових.

Читайте також: Як хмельницькі знаменитості допомагають воювати з росією

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую