ye-logo.v1.2

Гроші для ЗСУ: на благодійних виставах у Хмельницькому зібрали понад 110 тисяч гривень

Культура 4722
Глядацький зал був заповнений людьми
Глядацький зал був заповнений людьми. Фото: зі сторінки театру Старицького

Покази вистав для дорослих і малих відбуваються у театрі Старицького.

У Хмельницькому тривають безкоштовні покази театральних вистав. Аби відволіктися від жахіть війни, отримати позитивні емоції, на минулих вихідних хмельничанам та гостям міста організували три спектаклі в театрі Старицького. Під час виступів в театрі встановили благодійні скриньки для збору грошей на підтримку українського війська.

Як повідомили театрали, їхній зал виявився замалий, щоб вмістити усіх охочих лікуватися мистецтвом. На покази вистав доставляли додаткові стільці, але і їх не всім вистачило. Врешті, завдяки аншлагам, у театрі Старицького протягом двох днів вдалося зібрати понад 110 тисяч гривень.

У суботу, 9 квітня, на виставі «Приборкання норовливої» глядачі кинули у скриньки 42 тисячі гривень. У неділю, 10 квітня, театр сповнився дитячим сміхом під час перегляду вистави «Дюймовочка та Метелик».

«Маленькі глядачі з особливим натхненням вносили кошти до благодійних скриньок на ЗСУ Так, з ранкової вистави ми зібрали 17 тисяч гривень, які доєднаємо до загальної суми, що піде на потреби ЗСУ. А ще у нас був незвичайний гість. Маленька зірочка Тік Ток - переселенець з міста Ірпінь - Лео Бушан», - зазначають у театрі.

Того ж дня з вечірньої вистави вдалося зібрати ще 51 тисячу гривень, 5 євро і 100 доларів.

За зібрані гроші в театрі планують придбати необхідні речі для українських захисників на передову.

Читайте також: Хмельницькі рок-музиканти випустили кліп про війну

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую