ye-logo.v1.2

Ірма Вітовська презентує в Кам'янці-Подільському українсько-американський фільм жахів

Культура 2081
Ірма Вітовська-Ванца зіграла бабу Прісю у фільмі про життя в зоні відчуження
Ірма Вітовська-Ванца зіграла бабу Прісю у фільмі про життя в зоні відчуження. Фото: ілюстративне kinorium.com

У місті відбудуться благодійні зустрічі для збору коштів на потреби українських захисників.

У кінотеатрі «Дружба», що в Кам'янці-Подільському, з 7 по 8 червня відбудуться благодійні творчі зустрічі з Заслуженими артистами України, акторками театру та кіно Ірмою Вітовською-Ванца та Віталіною Біблів. Як повідомляють організатори, усі зібрані кошти з яких підуть на потреби Збройних сил України.

Ввечері 7 червня, о 19:30, відбудеться показ українсько-американського художнього фільму жахів «Брама» режисера Володимира Тихого, сюжет якого базований на культовій п'єсі Павла Ар'є «На початку і наприкінці часів» та розповідає про пригоди баби Прісі, яка з з родиною живе у Чорнобильській зоні відчуження. Представлять стрічку та поспілкуються з глядачами виконавиці головної ролі Ірма Вітовська-Ванца і Віталіна Біблів, які зіграли бабу Прісю і її доньку Славу.

У середу, 8 червня, о 19:30, відбудеться показ української трагікомедії «Мої думки тихі» режисера Антоніо Лукіча, у якому молодий звукорежисер і невдаха Вадим отримує замовлення від клієнта з Канади з проханням записати голоси рідкісних тварин та пташок української фауни Закарпаття, однак завданням ускладнюється тим, що у подорож Закарпаттям разом із Вадимом вирушає його мати-таксистка.

"Заходи відбудуться в рамках благодійного марафону Кам’янець-Подільського міжнародного кінофестивалю «Бруківка» за підтримки українських кінокомпаній «Директорія кіно», «Артхаус Трафік» та кінотеатру «Дружба»", – зазначається на сторінці кінофестивалю у фейсбуці.

Усім, хто хоче долучитись до благодійного збору коштів, але немає можливості відвідати заходи - можна надіслати кошти за реквізитами (Заєць Андрій Олександрович):
5309212732117542 (OTP)
4149629340491563 (ПриватБанк)

Читайте також: Кіно просто неба у Хмельницькому: благодійні покази у парку

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую