ye-logo.v1.2

Запрошують усіх, хто цінує свободу

Культура 1420

У Кам’янці-Подільському планують реалізувати один із найсмаштабніших проектів сучасної молодіжної культури.

 Так званий фестиваль вільних людей пройде тут у перші дні жовтня. За словами організаторів, вони хочуть, аби місто стало щорічним місцем збору і відпочинку всіх тих, хто пише музику, захоплюється творчістю, займається бойовими мистецтвами, вивчає глибини внутрішнього світу людини і любить екстремальні види спорту. Близько 530 діячів з усієї України, що представляють більш, аніж 80 колективів, візьмуть участь у цій грандіозній події. Очікується приїзд клубів та федерацій – танців, йоги, екстремальних тренінгів, школи капоейри тощо.
Атмосферу свободи і позитиву вільні люди розгорнуть одочасно на чотирьох сценах. Формат фестивалю – «відкритий простір», тобто, проявити себе тут може кожен. Учасники мешкатимуть у кемпінгу та наметах, харчуватимуться тричі на день у виїзній кухні. Хто ж хоче більше комфорту, може поселятися в готелях міста.
Відвідувачів вражатимуть різноманітними шоу, запросять на тренінги з виживання в екстремальних умовах, а також майстер-класи та семінари, виставки робіт майстрів традиційних і сучасних мистецтв, перегляд  фільмів, знайомство з відомими особистостями.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую