ye-logo.v1.2

Андранік Алексанян змусив журі плакати

Культура 4352
Фото: tochka.net

13-річний Андранік Алексанян з Хмельницького викликав справжню бурю в "Артеку". Глядачі вітали хлопця оглушливими оваціями. А після виступу зал встав і навіть кілька разів викликав на біс юного і харизматичного виконавця.

Виконавши проникливу пісню "Вічна любов" французькою мовою, в перший же день Андранік по праву відразу став першим претендентом на перемогу в "Дитячій Новій Хвилі-2011".  Члени журі до глибини душі зворушилися від пісні "Нотрдамм" в його виконанні. В очах Ігоря Крутого, Філіпа Кіркорова, Сергія Лазарєва, Ані Лорак і Алсу стояли сльози. 

Судді стоячи аплодували Андраніка. І поставили не просто найвищі оцінки, а всі можливі оцінки, як символ того, що Андранік заробив більше балів, ніж можна поставити учаснику за правилами конкурсу "Дитяча Нова Хвиля".

Можна з упевненістю сказати: на "Дитячій Новій Хвилі-2011" народилася справжня зірка - співак Андранік Алексанян! До речі, зовсім скоро - на початку вересня - Андранік вирушає в концертний тур по Хмельницькій області.

У 13-річного хлопчика, який співає на 7 мовах, вже є своя концертна програма. І навіть готовий матеріал для запису диска. От тільки справа залишилася за малим: щоб записати диск, необхідні гроші.

Сподіваємося, що перемога на "Дитячій Новій Хвилі-2011" допоможе Андранік Алексанян реалізувати всі його мрії! І ми зможемо насолоджуватися його дивовижним співом у запису.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую