ye-logo.v1.2

Гарольд Іващенко у Хмельницькому презентував фотороботи в стилю «ню»

Культура 4579
Фото: Євгенія Дорофєєва

Дійство відбулося в холі кінотеатру «Мultiplex-holding», що в торговому центрі «Оазис»

Організатори фотовиставки – хмельницька обласна молодіжна громадська організація «Альтернатива Є» – запевняють, що на цьому не зупиняться… «Художній жанр «ню», – каже ідейна натхненниця і співавторка мистецького заходу Ольга Коберник, – протягом багатьох століть був і залишається одним із основних у мистецтві. Людям подобається дивитися на оголене тіло, його вільні від одягу частини або цікаві інтерпретації».
25-річний автор світлин з оголеними і майже оголеними дівчатами, хоча й не був багатослівним, але зізнався, що «ню» – теж улюблений жанр у його творчості. Щоправда, після екстремального спорту. За словами Гарольда Іващенка (справжнє ім’я Тарас), представлені на виставці світлини – це тільки дещиця тієї великої і клопіткої роботи, що ним виконана. Це лише на перший погляд все здається просто: роздягнулася-лягла-посміхнулася… «За кадром залишилися численні комплекси і багатогодинні фотозйомки, – каже автор, – і все це заради однієї вдалої фотографії. Мої героїні – це не обов’язково професійні моделі, це ще і просто мої знайомі, або сміливі дівчата, які погодилися роздягнутися заради мистецтва».
А ось, краса чоловічого тіла цього разу залишилися поза об’єктивом. «Не знайшлося бажаючих на роль фотомоделі, – пояснює Гарольд Іващенко, додаючи, – у найближчих моїх планах попрацювати з тваринами».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую