ye-logo.v1.2

Андранік Алексанян з перемогою на дитячій “Новій хвилі-2011” повернувся у Хмельницький

Культура 3869

З тріумфальною перемогою у першому міжнародному конкурсі молодих виконавців “Дитяча Нова хвиля-2011” днями повернувся додому юний хмельничанин Андранік Алексанян.

Конкурс проходив з 20 до 22 серпня у міжнародній дитячій оздоровниці “Артек”. За яскраве, талановите, проникливе виконання французькою пісень “Вечная любовь” та “Notre Dame De Paris” Андранік Алексанян виборов головний приз конкурсу – “Кришталеву хвилю” та поїздку в наступному році на пісенний конкурс в Юрмалу. Зустріти переможця престижного пісенного конкурсу на рідній землі на залізничний перон Хмельницького прийшли близькі, друзі, шанувальники таланту та представники міської влади. Щирі вітання, квіти та подарунок від міського голови Сергія Мельника Андраніку передала керуюча справами виконкому Людмила Черевченко. “Всі хмельничани пишаються тим, що ми маємо Андраніка - надзвичайно талановитого хлопчика, в якого голос від Бога. Коли він співає всі відчувають скільки почуття і щирості він вкладає у свою пісню. Я думаю, що саме щирістю він підкорює слухачів”, - сказала Людмила Петрівна. Керуюча справами зауважила, що міська влада підтримує і в подальшому в міру можливостей підтримуватиме юну хмельницьку зірочку. У свою чергу мама та вірний друг та помічник Андраніка Людмила Ганіна подякувала владі міста і міському голові Сергію Мельнику за постійну реальну допомогу.
На імпровізованій прес-конференції, яку Андранік провів для місцевих ЗМІ одразу по приїзді, він поділився своїми враженнями від участі у міжнародному змаганні юних обдарувань. Розповів, що їхав на конкурс з впевненістю у своїх силах та твердим бажанням перемогти. Водночас успіху досягти було нелегко, доводилось відповідально готуватись, щоденно від 11.00 до 20.00 наполегливо репетирувати, дотримуватись жорстких умов конкурсу. “Відпочинку взагалі не було, - говорить Андранік, - за два тижні я жодного дня не був на морі, хоча море було зовсім поруч”. Також незадовго до виступів юному співакові довелося подолати застуду.
Відповідаючи на запитання: “Чому навчив конкурс?” Андранік відповів: “Мати багато сил і впевненості”. У найближчих планах нашого юного співака сольні концерти Хмельниччиною, у перспективі - участь у концертах Філіпа Кіркорова, поїздка з концертами до Франції.
Поділився Андранік і своїми мріями: записати диск, взяти участь у відомих конкурсах в Італії тощо. Найближчими днями Андранік їде на відпочинок у Чехію.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую