ye-logo.v1.2

Ірина Білик, Макс Барських, ADAM, Julik, Ya Svoya: нова добірка української музики

Культура 2071
Добірка нової української музики
Добірка нової української музики. Фото: media.acc.cv.ua

Макс Барських презентував пісню з нового альбому, який вийде 8 вересня.

Цього тижня до популярних музичних відео на Youtube увійшли нові пісні маловідомих українських виконавців.

До трендових пісень цього тижня потрапила спільна композиція виконавців Verloka та Nichka. Пісня має назву “Остання ніч”.

“Ми написали цю пісню, щоб ви її заслухали в останній тиждень літа і змогли прокрутити в голові усі свої теплі спогади. Наше літо зараз особливе і тому в ньому окрім кохання, є місце і печалі і болю. Ця пісня про це, про наше українське літо”, - йдеться в описі до відео, яке переглянули майже сто тисяч разів.

Також до популярних музичних відео на Youtube потрапила пісня гурту Adam під назвою “Щаслива”.

Проект ADAM заснований Михайлом Клименком.

Зауважимо, що музою гурту ADAM Михайло називає свою дружину Сашу Норову, яку ви можете побачити на заставці у відео композиції. Саме їй музикант присвячує всі свої чуттєві пісні про кохання.

Ось і нова пісня виконується від імені жінки.

Раніше сайт “Є” писав про пісню цього виконавця під назвою “Повільно”.

Київський андеграунд виконавець KRBK (Павло Куліш), який був учасником колективу «Апаска», восени презентував пісню “Державний”, яка опинилась серед музичних трендів. В цілому його останні треки потрапляють до трендів Youtube.

Цього тижня його трек “Тепер я всюди” зібрав 150 тисяч переглядів. Трек починається з російськомовного фрагменту, а с самій пісні відмічається, що коли раніше, коли, зокрема, репер читав російськомовні треки “був стороні, а тепер він всюди”.

Український співак Balsam та казахський виконавець Kazaxoslav презентували новий трек “На Дистанції”.

“Головна ідея цього дуету полягає в злитті двох мов та культур. У композиції “На Дистанції” казахський виконавець Kazaxoslav виконує куплет українською мовою, що символізує його підтримку України та українського народу”, - йдеться в описі до відео.

Ця пісня потрапила до українського рейтингу застосунку для розпізнавання пісень Shazam.

Співак Макс Барських випустив нову пісню "Не плач", у якій звернувся до дівчат, які довіряють "поганим хлопцям".

Артист пояснив, що хотів надихнути людей, аби ті не боялися ставити себе на перше місце.

"Часом у відносинах ми ходимо по колу. Часом це спричиняє багато болю і коштує нам дуже дорого, бо ми втрачаємо час. Я завжди намагаюся прислуховуватися до відчуттів та не залишатись там, де нема справжніх почуттів. Цю пісню я присвячую всім своїм подругам і друзям. Нехай вона допомагає робити правильний вибір та ставити себе на перше місце", - розповів Барських.

Сингл "Не плач" увійде до його платівки "Зорепад". Новий альбом Барських представить вже 8 вересня, пише УНІАН.

Також до рейтингу Shazam в Україні потрапила пісня “Недотримані обіцянки” від гурту Kavabanga Depo kolibri.


Раніше “Сайт “Є” писав, що харківський гурт Kavabanga & Depo & Kolibri цього року випустив вже дві успішних пісні. Так, композиція “Sometimes” та пісня “Квітень” зібрали понад мільйон переглядів на Youtube.

Уродженець Волині Solovei та Maestone з міста Хуст представили новий трек «Час не лікує».

“Ця пісня сповнена позитивних відчуттів та віри в майбутнє. Трек «Час не лікує» народився під впливом інспірації в незвичайному місці – в природі, де натхнення прийшло до Solovei. Співпраця з Maestone додала унікальний музичний вимір, створивши атмосферний звуковий образ”, - пише волинське видання rayon.in.ua.

Ірина Білик записала спільну пісню з Сергієм Мироненко під назвою “Відпусти”.


“Дуже приємно співати у дуетах з талановитими співаками. Завжди, коли ми робимо колаборації - ми самі отримуємо задоволення від спілкування і теплих відносин на студії. Хочеться щоб пісня "Відпусти" надихала наших з Сергієм прихильників на ніжні і вічні почуття! А ми їх вже отримали, коли готували цю пісню до виходу в ефір”, - написала співачка в описі до відео.

Ексучасник гурту «DZIDZIO», співак та саундпродюсер - Julik (Назарій Гук) випустив нову пісню “Не тікай”.

«Мені важливо, щоб кожен хто почує цей трек включив максимально свою пам'ять та згадав про ті круті моменти, які він(вона) прожили раніше. Хочеться аби пари, сім'ї ніколи не розлучались а навпаки мали нове дихання і жили у щасті та мирі весь час. Ця пісня підійде для яскравих спогадів і дасть сигнал новим крутим відносинам», - прокоментував реліз Юлік.

Цього тижня хмельницька співачка Ya Svoya (Яна Загоруйко) презентувала дебютний акустичний міні-альбом “Різна любов”.

Однією з нових пісень, які увійшли до альбому, став трек “Роман”.

Хмельницький метал-гурт Surface Tension презентував пісню “Сором”, в якій висміює чоловіків, які ховаються від мобілізації.

“Нізащо не вийду на вулицю там схопить мене воєнком-вурдалак, затягне до себе в нору, і не спасе Геральт-відьмак”, - такий іроничний описі пісні музиканти залишили під треком.

В пісні багато нецензурної лексики.

Нагадаємо, що минулого року Surface Tension випустив пісню “Марічка”, присвячену жінкам, які зараз захищають українську землю.

Midgard – незалежний метал-гурт з центру України зміста Канів, створений у грудні 2015 року Климом Апальковим. Спочатку позиціонувався як “one-man band”, але швидко перетворився на повноцінний гурт.


Цього тижня гурт представив пісню “Шляхом героїв”.

Гурт Karoon представив пісню “Пісок”.

Пісня «Пісок» є переосмисленням фрази американського астронома Карла Сагана: «Космос всередині нас.

“Ми створені із зіркового пилу і є способом, з допомогою якого Всесвіт пізнає себе». Масштаби космосу важко осягнути. Чи можна змиритися з тим, що ти лише піщинка посеред величезного простору, яка не має ніякого впливу на Всесвіт? Ці думки не дають спокою нам ще з самого дитинства. Проте тут, на Землі, після уявних прогулянок міжгалактичним простором, оговтавшись від фантазій і філософських роздумів, хочеться все-таки бути корисним, лишити по собі слід, не в масштабах Всесвіту, а хоча б у рамках сім'ї, соціальної групи, суспільства”, - йдеться в описі до пісні.

Цього тижня альбом презентував і київський саксофоніст, який грає з гуртом “Циферблат”, Hyphen Dash, Стасом Корольовим та іншими. Андрій Бармалій видав реліз Autoportrack.

До підбірки увійде трек “Ніколи Любов”.

Київський гурт Квіткіс випустив третій студійний альбом Ритмоплин. До нього увійшло 9 треків. Лонгплей присвятили гуртам і артистам, які в 90-х та у 00-х створювали й розвивали українську альтернативну сцену. Зокрема, гуртам Фактично Самі, Мертвий півень, Воплі Відоплясова, Фліт, Тартак, The Вйо та іншим.

До підбірці увійшла пісня “Тра-ла-ла-ла-ла”.

Цей трек був написаний давно, як прикол. Але переріс гумор і став доволі серйозною і запальною одиницею.
“Погодьтеся, ніхто ж не скаже, що Ми ходили, дили, дили Братів Гадюкіних — це щось легковажне. Як на нашу скромну думку, то обидва треки — і наш, і «гадівський» — вдало підійдуть для файного сексу. Тільки один — для осіннього, а інший — для весняно-літнього. У концепції альбому ця пісня — респект не лише «гадам», а й одним із перших провокаторів українського шоубізу — групі Фактично Самі. Їхні Киріян,  Любе лібідо та інші музичні перлини дуже близькі нам за духом. Та що говорити! Рядки «прийшла весна і знов усе зазеленіло, і вітер жене кров у порожнисте тіло» легко могли б стати третім куплетом Тра-ла-ла-ла-ла”, - пише в описі альбом видання liroom.com.ua.


І наостанок до підбірці увійде пісня гурту De-ne-De “На небі”.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую