ye-logo.v1.2

Другий гітарний сейшн "Восьма струна" у моно-театрі КУТ

Культура 2036
Фото: Відділ ДРАЦС у місті Хмельницькому

«День міжнародного гітаризму» - гітарний сейшн «Восьма струна», вдруге збирає прихильників гітарної музики у моно-театрі КУТ.

«Восьма струна» - інструментальний, гітарний, сейшн, що намагається зібрати в одному «куті» усіх, хто слухає гітару не лише вухами, але й серцем. Хто шукає звучання невидимої восьмої струни у цій музиці – саме таланту, майстерності, особливої манери гри виконавця.
Цього разу на одній сцені будуть виступати близько десятка гітаристів Хмельницького – як молоді музиканти, наприклад Ігор Гладишко, Олексій Алхазов, Андрій Савіцький та Ігор Мельник, так і професіонали, що багато років відшуковують і знаходять свою «восьму струну» - такі як Петро Безпалов, або Юрій Димов.
Нагадаємо, що приблизно місяць тому, у Куті вже відбувся перший сейшн «Восьма струна», де окрім запланованої програми, публіка мала змогу почути також імпровізований джем-сейшн – таку собі «збірну» гітаристів, що до того виступали поодинці. Будемо сподіватись, що і в цей раз музиканти потішать слухачів своїм вмінням колективної імпровізації.
Усіх небайдужих до гітарного інструменталу, моно-театр Кут запрошує до себе, у неділю – 25 вересня, о 19:00.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую