ye-logo.v1.2

Оголошується конкурс фоторобіт “Вільне плавання-2010”

Культура 2078

Управління у справах сім’ї та молоді міської ради спільно з творчим об’єднанням "Простір", громадською організацією Подільській полк Характерного козацтва організовують фотоконкурс та фотовиставку “Вільне плавання-2010” у рамках фестивалю "Простір".

 Для участі у творчому змаганні запрошується молодь до 35 років, яка має фотоапарат (аналог/цифра) та бажання реалізуватися у царині фотомистецтва та продемонструвати свої можливості.

Метою фотовиставки є стимулювання творчої, пізнавальної та соціальної активності молоді, підтримка, розвиток та закріплення кращих традицій фотомистецтва, зміна стереотипів розвитку творчих зв'язків і обміну досвідом між молодими фотографами, виявлення сучасних тенденцій і технологій у фотомистецтві.

Умови та вимоги фотовиставки "Вільне плавання:

Учасник фотовиставки може подати від однієї до шести чорно-білих або кольорових фотографій, а також серію робіт до шести фотографій (ця серія рахується як одне фото, тобто разом із цією серією максимальна кількість поданих на конкурс робіт становить одинадцять).
Формат фоторобіт 20,3х30 см. (А4), 30х40 см. (А3). Тип паперу фотографій – глянець.
Фотографії, кожна з яких має бути пронумерована згідно нумерації, яка вказана в супровідному листі-заявці (форма листа-заявки додається у додатку до Положення на сторінці №3 цього документу), подаються до 20 жовтня 2010 року в роздрукованому вигляді та електронній формі (параметри: високої якості, 300 dpi, не менше 2000 пікселів по широкій стороні, в форматі “ jpg ”, не менш 1000 кілобайт) на адресу: 29000, м. Хмельницький, вул. Соборна, 16, (колишній РАГС) Управління у справах сім’ї та молоді (приймальня), «Родинний дім» або звертайтесь до Ксенії Жужі (068) 589-07-80 чи Дениса Шашенка (068) 589-29-62.
Увага! Обов’язково на звороті кожної фотографії напишіть прізвище та ім’я автора та назву роботи. Якщо подається серія, також на кожній фотографії із серії напишіть ще назву серії.
Учасник фотовиставки повідомляє інформацію про себе згідно форми листа-заявки (додається у додатку до Положення) та свій фотопортрет (у електронному вигляді).
Автори фотографій несуть відповідальність за зміст представлених на конкурс робіт.
Роботи, представлені на фотоконкурс, не редагуються та не рецензуються.
Етапи та основні тематичні розділи фотовиставки:

І етап. Оголошення конкурсу, організація та проведення збору фотографій учасників. Роботи приймаються до 20 жовтня 2010 року.

ІІ етап. Презентація фотографій на виставці. Фотороботи експонуватимуться на виставці за адресою вул. Соборна, 16 з 25 жовтня 2010 р.
Фотовиставка передбачає тематичні напрямки:

      вільні мандри;

      обличчя сучасної молоді;

      неформат;

      фотоколаж.

Організатори фотовиставки за згодою автора можуть використовувати фотографії в проведенні подальших виставок, підготовці та виданні інформаційних матеріалів про місто Хмельницький, публікацій, соціальній рекламі, тощо з обов'язковим посиланням на автора.
Лист-заявка на участь у фотовиставці "Вільне плавання", у рамках творчого фестивалю «Простір».
Заявку заповнити розбірливо і вложити в файл-пакет разом із фотографіями, CD та подати організаційному комітету. 
Перед заповненням заявки уважно ознайомтесь з умовами конкурсу та вимогами до заповнення заявки.

Джерело: http://www.khmelnytsky.com/

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую