ye-logo.v1.2

Новий театральний сезон у Хмельницькому: нові імена й незабутні враження

Культура 2381

Генеральний директор обласної філармонії Олександр Драган розповів, чим колектив потішить своїх шанувальників у новому концертному сезоні.

Популяризація музичної класичної спадщини світу, донесення до молоді найкращих зразків вокального й інструментального мистецтва – залишається головною стратегією обласної філармонії. Цього року започатковані нові програми: цикл концертів «Вчителі і учні», літературні вечори, а також відбудуться вже традиційні міжнародні фестивалі органної та камерної музики. Першими розпочнуть новий цикл концертом творів світової вокальної класики народний артист України, професор Ігор Кушплер та його учні.
Популярність музичних фестивалів з кожним роком зростає. Найкращі органісти з України, Польщі, Італії вже готуються до концертів. Взяти участь у міжнародному фестивалі камерної музики, який здобув собі певний авторитет на теренах України та за її межами, вже виявили бажання сім країн світу. Ну, а відкрив новий сезон, 5 жовтня, Український академічний козачий ансамбль пісні і танцю «Козаки Поділля» з програмою «З народної криниці» під керівництвом народного артиста України Миколи Балеми.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую