ye-logo.v1.2

Життя Анни Ахматової – на сцені монотеатру “Кут”

Культура 3222
Молода талановита київська актриса Юлія Сак
Молода талановита київська актриса Юлія Сак. Фото: автора

Роль поетеси зіграла Юлія Сак - праправнучка Павла Тичини

У Хмельницькому монотеатрі “Кут” на запрошення керівника обласної громадської організації “Руський центр” Алли Собчук виступала молода талановита київська актриса Юлія Сак. На суд глядачів вона представила моновиставу “Самотність” за творами Анни Ахматової. На сцені промайнуло життя поетеси, озвучене її віршами, починаючи з молодих років і аж до останнього подиху.
Режисером спектаклю виступила мати актриси Ольга Тичина, правнучка славнозвісного поета, письменника Павла Тичини. За її словами, спектакль “Самотність” - класична постановка, він один з перших у творчості Юлії, а роль Анни Ахматової - одна з улюблених ролей актриси.
Юлія Сак – лауреат багатьох всеукраїнських та міжнародних вокальних, поетичних та театральних конкурсів. У творчому доробку актриси - цикл спектаклів про великих жінок, світу, зокрема, про Ніку Турбіну, Медею, Віру Холодну, княгиню Ольгу, Анну Ахматову тощо.
“Безперечно, мені подобаються усі ролі, які я виконую. Проте моя найулюбленіша героїня – Віра Холодна. Можливо, тому, що ми з нею дуже схожі. Ця актриса завжди створювала образи вродливої сумної жінки, зрадженої та незрозумілої”, - каже пані Юлія.
Нащадки Павла Тичини вже втретє відвідують Хмельниччину. Проте на сцені “Кута” Юлія виступала вперше. Каже, що неодмінно приїде до нашого міста з новими постановками.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую