ye-logo.v1.2

Гурт «Лісапетний батальйон» презентував пісню про заздрісну сусідку

Культура 11604
Гурт вже співає нову композицію на концертах
Гурт вже співає нову композицію на концертах. Фото: Youtube

За першу добу відео з піснею забрало понад десять тисяч переглядів.

Лідерка гурту «Лісапетний батальйон» з села П'ятничани, що на Чемеровеччині, який відомий своїми веселими та жартівливими піснями, Наталя Фаліон презентувала пісню «Сусідка». Відео з цією піснею співачка виклала на своєму Youtube-каналі. За перший день воно вже зібрало понад десять тисяч переглядів.

Як розповіла Наталія Фаліон в описі до пісні, раніше ця пісня існувала лише в домашній версії під баян. Тепер ж гурт почав співати цю пісню на концертах в оновленій версії.

«Раніше я викладала пісню «Сусідка» на своєму каналі. Проте, то була лише проба, версія під баян. Зараз ми вже зробили аранжування і виконуємо цю пісню на концертах. То ж, до вашої уваги прем'єра пісні. Сподіваюсь усі зрозуміють про яку саме сусідку йде мова», - зазначила співачка.

Нагадаємо, що наприкінці травня 2023 року гурт випустив композицію під назвою «ЗСУ», в якій звучав реп від солістки гурту Наталії Фаліон.

Також минулого року «Лісапетний батальйон» та Наталія Фаліон заспівали про досвід років. А на початку 2024 року у гурту з'явилась пісня про маму. Відео на цю пісню зібрало понад 270 тисяч переглядів на Youtube.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую