ye-logo.v1.2

Олександр Антонюк "переїхав" до Львова

Культура 2849

Там відкрилася його перша персональна виставка

За повідомленнями львівських ЗМІ, хмельницький художник вперше відкриває у Львові персональну виставку. Проте львів’яни вже знайомі з його творчістю з попередніх, колективних виставок.
“На дорозі в Еммаус” – так назвав свою виставку художник Олександр Антонюк. У його живописі гармонійно поєдналося індивідуальне розуміння християнської та глибоке усвідомлення юдейської традицій. Відтак тексти Старого Завіту перетворюються на образи, з котрих формується розуміння художником вістки християнства.
Своїми роботами автор прагне спонукати глядача до відвертої розмови, а також дати поштовх до роздумів. Зрештою, викликати емоції. “У моїх картинах є все те, про що хочу сказати людям. Хтось висловлюється за допомогою слів, а мені в цьому на допомогу приходить живопис. Мені зручніше передати потрібну інформацію через об’єкт, котрий можна побачити, тобто через картини”, – каже Олександр Антонюк.
Виставка працюватиме до 23 жовтня, тож усі, хто любить роздумувати про вічне, можуть відвідати її у галереї сучасного сакрального мистецтва “ICONART”, що у Львові.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую