ye-logo.v1.2

Модний бар «Neon» – місце зустрічі «золотої» молоді

Культура 1857
Фото: Фото автора.

Розташований у центрі міста, у колишньому кафе «Біг Орен», бар привертає увагу своєю неоновою вивіскою.

Аби потрапити у нього, треба спуститися крутими сходинками у підвальне приміщення та пройтися коридором. Офіціанти зустрінуть вас приємними посмішками та запропонують столик на ваш вибір: або з м’якими диванчиками, або ж зі стільцями на чотирьох. Ми вибрали, звісно, дивани, аби відпочити після робочого тижня.

IНТЕР’ЄР
Оформлений просто, але зі смаком. Дві зали, розділені барною стійкою, та кілька окремих кабінок у коридорі. Темні столи з темними чистими скатертинами, іменні попільнички, велика кіль-кість якісних дорогих білих серветок для контрасту. На стінах – різноманітні фото у чорно-білій гамі, м’яке освітлення, яке дають чудернацькі світильники, сконструйовані з дроту та великої кількості лампочок, з яких світиться лише одна – посередині. Приємна тиха музика не заважає спілкуванню. Проте, як розповів нам офіціант, у п’ятницю та суботу тут проводяться дискотеки до 2-ї години ночі за участі різних ді-джеїв України. На виході нам в очі кинулося оформлення дверей туалету: звідти визирають дівчата та чоловік, тому ми вирішили туди зайти. Всередині інтер’єр ще цікавіший: стіни обклеєні темними шпалерами, які декоровані пляш-ками з-під різноманітних алкогольних напоїв. Це не може не викликати посмішку.
Зручно розташувавшись за сто-ликом, ми робимо замовлення та слухаємо музику в очікуванні.

КУХНЯ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ
Гортаючи меню, звернули увагу, що ціни тут не дуже помірні, особливо на алкогольні напої. Взяти хоча б вартість шампанського «Дон Периньон» – 3 тисячі гривень. Звісно, вразив надзвичайно великий вибір елітних напоїв.
Після кількох хвилин ознайомлення та обговорення цін у меню ми вибрали фірмовий салат «Неон» (35 гривень за 150 грамів) та роли з вугрем (24 гривні) й тунцем (22 гривні). Поки чекали на замовлення, пили каву «Американо» та «Еспрессо» (по 10 гривень).
Замовлення принесли за кілька хвилин. Гарний білий посуд, гарно оформлені страви, навіть білі порцелянові підставочки під палички для ролів. Звісно, нам принесли ще й ножі та виделки для страви, хоча ми їли його паличками – так цікавіше.
Нашу увагу привернуло оформлення фірмової салату: на листках салату була очищена шкірка половинки від авокадо, в яку виклали страву. Виявляється, фірмовий салат – з авокадо та коро-лівських креветок, заправлений смачним соусом, склад якого тримають у секреті. Виглядав він так апетитно, що ми  одразу його скуштували, а вже потім перейшли до ролів. На смак роли не гірші від тих, що готують у «Вассабі» чи «Сакура кай».
Коли нам принесли рахунок, звернули увагу на те, що там була вказана вартість за обслуговування – 5,05 гривні (чайові?), тобто приблизно 5% від вартості замовлення. Хоча, враховуючи гарне ставлення та приємну атмосферу, це не так вже й багато.
Не сподобалося лише те, що східці до приміщення трохи круті як для тих, хто ходить на високих підборах. Та й ціни такі, що не щодня туди зайдеш. Хіба що на чашку кави.


Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую