ye-logo.v1.2

Природжена телезiрка

Культура 1507
Фото: Фото з архіву Наталі СТЕПАНОВОЇ.

Два роки тому ми вже писали про нашу землячку Наталю Степанову, яка перемогла у конкурсі „Зірка караоке”.

Цього разу ми зустрілися з нею уже з іншого, але не менш цікавого, приводу –  її участі у телешоу „Інтуїція”.
У  будь-якій  тусовці,  як  у  своїй  тарілці
Наталя за освітою – юрист, а в душі –  затятий тамада. Розмова з нею – завжди інтрига. Без влучних дотепів, ліричних відступів та підбадьорюючих жартів не обходиться навіть хвилинний діалог. А ще це дуже ефектна жінка, яка завжди привертає до себе увагу. За її вміння у будь-який момент підібрати потрібні слова, розвеселити компанію та тримати співрозмовників чи слухачів у стані підвищеної зацікавленості, друзі часто перекладають на Наталю на весіллях й іменинах роль організатора свята. Тому ні мікрофона, ні сцени, ні оцінюючих поглядів жінка не боїться. Не лізе, як кажуть, за словом у кишеню вона і в присутності відомих людей. „А чого мені їх боятися? – риторично запитує Наталя. – Я вже не в тому віці! Зі знаменитостями, з якими стикаюся на телепроектах, спілкуюся завжди на рівних. Вони „приколюються” з мене, а  я – „приколююся” з них”.
Наталин фотоальбом „тріщить по швах” від світлин, на яких вона позує поряд з відомими співаками, артистами та політиками. Кого на цих фото тільки немає: співачка Альоша, композитори Костянтин Меладзе і Володимир Бистряков, політик Нестор Шуфрич – всіх і не злічити.

Who  is  who?,  або  Участь  у  телепроекті  „Інтуїція”
Про кастинг до популярного шоу Наталя випадково почула по телевізору. Відчуваючи, що цей телевізійний проект – саме для неї, жінка записала номер телефону і одразу ж подзвонила. „Як ви хочете себе представити?” – запитали у неї на іншому кінці телефонного дроту. „Зіркою караоке!” – відповіла Наталя і вже невдовзі купувала квиток до Києва. Але не на зйомки програми, а на співбесі-ду з організаторами. Ще й свій нелегкий кубок прихопила, аби довести їм, що не вигадує. Інтуїція колишню юристку не підвела – незабаром її запросили у телестудію.  
Правила гри „Інтуїції” нескладні: котрась із знаменитостей по черзі вгадує  кожного з дванадцятьох, запропонованих їй, персонажів. До прикладу: баяніста, танцюриста, фокусника, домогосподарку... Наталя „ховалася” під характеристикою „зірка караоке”. І, чи то в соліста гурту „Пара нормальних” Івана Дорна добре розвинене „шосте чуття”,  чи „зірка” „зірку” – впізнає з  багатьох, але співак талановиту співочу хмельничанку під сьомим номером таки вгадав!
„Щиро  ваша  –  Степанова  Наташа!”  –
такими словами полюбляє висловлювати свою подяку за увагу та оплески хмельницька телезірка Наталя Степанова. І вона до них уже звикла, адже часто бере участь у різних телепередачах. Іноді – просто для розваги. Якось, користуючись нагодою перебування у Києві, пішла на зйомки програми „Свобода слова з Савіком Шустером”. Спілкувалася там з відомими українськими чиновниками і... поповнювала свою „зіркову” фотогалерею. І хоча крім життя по той бік блакитного екрана є ще й буденність, з усіма її побутовими проблемами, та жінка ніде й ніколи не втрачає оптимізму і почуття гумору.



Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую