ye-logo.v1.2

Вічна любов „Ромео і Джульєтти” у стінах римо-католицького храму

Культура 1452
Фото: Фото Івана КОСТЕНКА.

Шекспірівську драму з однойменною назвою творча молодь міста, під керівництвом отця Миколи з парафії Непорочного Серця Пресвятої Діви Марії, поставила за місяць.

Це вже третій сезон юних театралів, проте зупинятися на досягнутому вони аж ніяк не збираються. До нової прем’єри готувалися досконало – вчили слова, входили у ролі, шили костюми, майстрували декорації, підбирали музику та робили ще безліч того, що залишилося за лаштунками... І хоча трагічна історія двох закоханих підлітків з ворогуючих родин не є нечуваним нонсенсом для театральних труп та шанувальників їхньої творчості, але коли на сцені – аматори, а по шкірі „мурахи бігають” – відчуття не зрівняти ні з чим. Актори головних ролей – Олеся Фрига та Андрій Обруч – емоції палкого кохання глядачам у залі передали блискуче. Закралася думка, що усе це  від серця, а не просто гра... Виявилося, в реальному, „не шекспірівському” житті, обоє – зустрічаються з „іншими”!  
Вперше театр „М-ТЕАМ” стартував три роки тому з уривком з трагедії „Гамлет”. А ось назви майбутніх вистав театрали, поки що, тримають у таємниці. Та отець Микола запевнив, що креативних ідей молодіжному театру  вистачить надовго і нові прем’єри не забаряться.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую