ye-logo.v1.2

Микола Панасюк привіз до Хмельницького «Мелодії Кам’янця»

Культура 3923
Микола Панасюк
Микола Панасюк. Фото: Євгенія Дорофєєва

Твори художника експонуються у «Галереї на Проскурівській»

Художник з Кам’янця-Подільського Микола Панасюк вперше презентував виставку своїх творів саме у «Галереї». Як зізнається сам автор, ідея виставити свої творіння саме тут виникла випадково, коли черговий раз гуляв вулицями нашого міста. «Я побачив «Галерею» та подумав: «Тут я ще не виставляв своїх картин. Треба це зробити». Сказано – зроблено. І ось перед вами мої роботи». До слова, картину «Золото Кам’янця» він подарував у фонд обласного художнього музею.
Як зазначили колеги та друзі художника, в експозиції - лише маленька часточка того, що митець створив за все життя. «Кожна робота – це автобіографія художника, яка показує, що його хвилює, про що він думає та мріє», - зазначив товариш та колега Миколи Панасюка Яків Павлович.
Серед розмаїття робіт – живопис, офорти, екслібриси, ксилографія тощо. Тут і види Кам’янець-Подільської фортеці, виконані різними техніками, й картини за мотивами українських народних пісень, пейзажі, і навіть ілюстровані ним книги, яких у нього більше двадцяти. Він - бажаний гість у виставкових залах сонячної Італії, де після експозицій друкують виставлені роботи авторів з усього світу в каталозі екслібрисів.
Побачити і навіть придбати роботи автора можна у «Галереї на Проскурівській» до кінця тижня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую