ye-logo.v1.2

Хмельницький гурт «Чумацький шлях» переміг на «Червоній руті»

Культура 7475
"На сцені ми намагаємося викластися по повній", - каже Сергій Стоян
"На сцені ми намагаємося викластися по повній", - каже Сергій Стоян. Фото: з архіву гурту «Чумацький шлях».

«Наш головний талісман, – каже фронтмен гурту Сергій Строян, – дні, проведені на репетиціях»

Ще не вщухла ейфорія від шквалу оплесків, а п’ятеро хлопців і двоє дівчат з хмельницького етно-рок-гурту «Чумацький шлях» уже знову взялися репетирувати. Мовляв, перемога їх не лише окрилила, але й дала хорошого потиличника: працювати, працювати і ще раз, звісно ж, працювати!
За місяць до 12 всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута-2011», у складі гурту відбулися зміни. Хмельницька виконавиця Юлія Голуб дуже своєчасно поповнила музичну лаву «Чумацького шляху». Співачка, котра і самостійно брала участь у фестивалі, лише у компанії із музикантами свого нового гурту отримала нагороду. Чи то подвійна жіноча краса «підкупила» членів журі, чи у присутності дівчат хлопці виклалися на сцені по повній, чи так мало бути, але почесне друге місце – безперечна перемога хмельничан. Адже, першого місця – взагалі ніхто не зайняв. «Я подав заявку на участь за два тижні до відбіркового туру, пригадує фронтмен гурту «Чумацький шлях» Сергій Строян. – Ми страшенно хвилювалися, а коли журі нарешті оголосило результати, не могли по¬вірити власному щастю!».
Подейкували, що перепусткою на фінал фестивалю, гурт «Чумацький шлях», у першу чергу, повинен був завдячувати потрібним знайомствам. Адже члени журі: Сергій Присяжний з гурту «Мотор’ролла» та викладач естрадного співу Хмельницького музичного училища ім. В.Заремби Юрій Бернадський, у якого свого часу брав уроки вокалу фронтмен, хороші знайомі музикантів. Але подейкувати перестали, коли гурт «Чумацький шлях» став кращим із 36 команд у жанрі рок-музики.
«Стрибали до неба, – досі не стримує емоцій Сергій Строян, – у прямому і переносному значенні. Хоча, не все вдалося так, як хотілося: поганий звук, обмаль часу на налаштування апаратури… Коли зараз переглядаю відео з гала-концерту, розумію, що ми могли б виступити ще краще».
На запитання про талісман, який допомагає здобути перемогу, Сергій відповідає: «Дні проведені на репетиціях – ось наш талісман».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую