ye-logo.v1.2

Телеведуча Слава Фролова сказала «так» школяреві

Культура 4430
Якщо дворовий гімнаст опустив руки – він збирається віджиматися, –каже Андрій Василишин, – якщо впав, то щоб поспати
Якщо дворовий гімнаст опустив руки – він збирається віджиматися, –каже Андрій Василишин, – якщо впав, то щоб поспати. Фото: з архіву Андрія Василишина

Андрій Василишин із Шепетівки поїде на конкурс «Україна має талант-4»

«Турнік – найкращий друг людини», – стверджує шепетівський дворовий гімнаст Андрій Василишин, який виконує силові вправи вуличної гімнастики і акробатики різної складності на звичайному дворовому турніку.
Виконанням всіляких вправ на турніку одинадцятикласник захопився півтора роки тому. Пригадує, як увівши у пошукову систему слово «турнік», знайшов і скачав кілька відеороликів, які потім вдома багато разів переглядав. І, хоча багато чого не розумів, невдовзі йому почали вдаватися не лише «підйом-переворот», але й набагато складніші елементи. Зараз хлопець із легкістю виконує на турніку таке, що ми востаннє бачили, хіба що у виконанні акробатів під куполом цирку.
На кастинг до Києва, який відбувся наприкінці січня, Андрій поїхав разом із сестрою. Дівчина не виступала, проте активно морально підтримувала. «Дуже хвилювався, – зізнається він. – Втомився з дороги, а після реєстрації довелося ще кілька годин чекати своєї черги. Потім у мене брали інтерв’ю і кільканадцять разів записували привітання на зразок: «Привіт! Мене звати Андрій, і я впевнений що я маю талант!». Пізніше, коли перевдягнувся, знову знімали, як я розминаюся: разів із п’ятдесят сідав на шпагат… Коли настав час виступати, був надто втомлений і ще дужче хвилювався. Турнік виявився поганючий (грубий), я його й обхопити добре не зміг. Виступ тривав лише хвилину, я мало що встиг показати, тому залишився незадоволеним. Члени журі вагалися... Владислав Яма одразу сказав: «Ні!». Слава Фролова – «так!». Ігор Кондратюк довго сперечався зі Славою, але вона його таки вмовила, і він теж дав позитивну відповідь!».
Нині, незважаючи на сніги та морози, поміж шкільними уроками і підготовкою до ЗНО, школяр не припиняє щоденних занять на турніку і майже весь вільний час присвячує їм, сміючись: «У всіх любов, а я – на тренування!»

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую