ye-logo.v1.2

"Аполлон-2012" - ювілейне та останнє шоу...

Культура 4106
Фото: Євгеній ДОРОФЄЄВ

Днями у залі Хмельницької обласної філармонії за звання Аполлона змагалися 11 юнаків віком від 18 до 24 років. Цьогоріч конкурс відзначив своє 15-річчя, тому було чимало запрошених гостей, які виступали в перервах між конкурсами.

Хлопці демонстрували вміння у візитці, конкурсі талантів, конкурсі справжніх чоловічих професій та під час Віденського балу. А показати було що. Ірландські танці, гра на роялі, саксофоні та пісні під гітару, лірика, театральні постановки, надування грілок до їх лопання та згинання цвяхів - до чого тільки не вдавалися хлопці, аби вразити журі та публіку.
У конкурсі справжніх чоловічих професій особисто для себе відкрила таку чоловічу професію, як ...доярка. 22-річний студент ХНУ Вадим Климчук так артистично й реалістично показав усі принади цього ремесла, що завоював прихильність публіки та журі та отримав почесне звання “кльової доярки області”. І став цьогорічним переможцем конкурсу. Звання другого віце-Аполлона та найбільшу кількість голосів під час голосування в Інтернеті отримав Володимир Веселовський, а першим віце-Аполлоном став Ілля Стасюк, який, до того ж, отримав нагоду стати учасником проекту “Готовий на все” від “33 каналу”.
Звісно, було чимало інших номінацій. Лицарем глядацьких симпатій став Олександр Мурадов, титул “Містер фото” виборов Дмитро Гаврилюк, “Містер посмішка” - Богдан Максимович, “Містер шарм” - В'ячеслав Банашко, “Містер стиль” - Юрій Гродовський. Усі учасники проекту отримали чимало подарунків від спонсорів конкурсу.
Титулований “Містер ХНУ -2011”, “Містер студентська республіка - 2011” (м. Євпаторія) Вадим Климчук вже має досвід у подібних конкурсах, тому впевнено йшов до перемоги. Каже, що намагався докласти максимум зусиль, викладався в усіх конкурсах на повну та просто не міг підвести публіку, яка прийшла його підтримати. Свою перемогу Вадим присвятив батькам, які народили та виховали в ньому справжнього чоловіка. Хлопець мріє стати чемпіоном світу з паверліфтингу, має купу нагород з цього виду спорту та чимало різноманітних захоплень, яким присвячує вільний час. І серце Аполлона-2012 поки що вільне.
Як зазначив директор конкурсу, заслужений діяч мистецтв України Анатолій Белєванцев, 15 ювілейний конкурс проводиться востаннє. “Звісно, проект не закривається, просто ми плануємо змінити формат конкурсу, його назву тощо. Тобто якось все модернізувати, наблизитися до європейського рівня. А проект “Аполлон” просто себе вичерпав за 15 років, тому шукатимемо нові ідеї”, - зазначив пан Анатолій. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую