ye-logo.v1.2

Найкраща студентка області навчається у ХНУ

Культура 4063

Нещодавно у нічному клубі СВ відбувся щорічний обласний конкурс краси серед вишів Хмельницької області в рамках Всеукраїнського конкурсу «СтудМіс України».

За звання найкращої змагалися 10 красунь у чотирьох конкурсах. Дівчата розповідали про свої захоплення та мрії, входили в образ «ділової леді», відповідали на каверзні запитання ведучого, демонстрували свої принади у купальниках та граційність і елегантність у вечірніх сукнях.
Незважаючи на хвилювання та перипетії, конкурсантки з гідністю пройшли усі етапи конкурсу і хто як міг показав себе. В результаті вимогливе журі номінували учасниць: Світлана Корчинська – «Міс елегантність», Олеся Мочалюк – «Міс грація», Олена Калінчук – «Міс стиль», Наталя Поян – «Міс МММ», Ірина Чуйченко – «Міс посмішка», Зоряна Файчук – «Міс інтелектуальність», Юлія Фіщук – «Міс харизма», Анастасія Танасійчук – «Міс чарівність» та Оксана Бойко – «Міс фото». Титул «Міс глядацьких симпатій» отримала студентка Хмельницького інституту соціальних технологій «Україна» Олена Калінчук. Другою та першою віце-міс стали студентки Хмельницького торгово-економічного коледжу Валерія Андрушко та Оксана Бойко відповідно. Титул «Найкраща «Студміс» виборола студентка Хмельницького національного університету Анастасія Танасійчук.
Марина ВИНОГРАДСЬКА.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую