ye-logo.v1.2

«Мотор'ролла» стала «повнолітньою»

Культура 3715

Свій вісімнадцятий день народження хмельницький гурт «Мотор’ролла» вирішив відсвяткувати концертом у рідному місті.

Для широкого загалу земляків «мотор’роллівці» не виступали вже понад півтора року, тож фанати встигли добряче скучити за своїми улюбленцями. А тому квитки та столики забронювали ще за три тижні до концерту. Ближче до дев’ятої у закладі вже стало людно. Ще до початку концерту іменинники приймали вітання та побажання «многая літа» від давніх знайомих та друзів, а о пів на десяту спраглі слухачі оплесками та вигуками викликали «винуватців свята» на сцену.
Щоправда, вголос музиканти заявили про свій святковий привід лише на початку другого відділення, коли під звуки всім відомої пісні «Happy Brithday To You» на сцену їм винесли великий торт зі свічкою та логотипом гурту. Хоча тим, хто прийшов на концерт, зайве було про це нагадувати – всі й так знали, з якого приводу зібралися. Тим більше, що подія була проанонсована на офіційному сайті «Мотор’ролли»: “Вирішили цього разу розчехлитись і в свій день народження надати можливість рідним, друзям та просто землякам відпочити під СВОЮ музику (а не усіляку чужу, яку грають навколо)”.
Привітати та послухати іменинників прийшла різна за віком та статусом публіка. Серед гостей були помічені подружжя Польових, Олег «Одеса» Плахотнюк з дружиною, давній друг «Мотор’ролли» Михайло Тристан та друзі-музиканти з інших хмельницьких гуртів.
Як і годиться у день народження, згадали про те, як все починалося. Саме 11 травня 1994 року відбувся перший у житті команди, яка тоді ще виступала під іншою назвою, виступ. То був концерт для випускників дев’ятих класів однієї зі шкіл мікрорайону Виставка. А відбувався він на території теперішнього хлібозаводу.
Іменинники запалювали публіку своїми відомими хітами та новими піснями. У другій частині концерту музиканти змінили синтезатор на акордеон, додавши музиці етнічного забарвлення. На розсуд слухачів «мотор'роллівці» винесли декілька народних пісень у власній рок-обробці. Вони є частиною нової програми «Чумаки», повну версію якої музиканти презентують хмельничанам згодом. Ті, кому не вистачило місця за столиками, «відривалися» під запальні ритми прямісінько перед сценою, а під кінець найгарячіші та найзавзятіші влаштували танці просто на барній стійці. Не відстав від них і фронтмен гурту Сергій Присяжний – перемістився зі сцени на барну стійку та в оточенні фанатів зіграв одну зі своїх гітарних партій. Такі забави для арт-пабу вже звичне явище, як і для «Мотор’ролли».
Відігравши останню пісню та пообіцявши невдовзі зустрітись із земляками знову, рок-музиканти продовжили святкування свого повноліття поза сценою у колі найкращих друзів.

Оксана ПАЛЯНИЦЯ
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую