ye-logo.v1.2

5 улюблених виконавців Міли Нітіч

Культура 2923

Перші її проби співати – це «дуети» зі світовими зірками, голоси яких звучали з магнітофона: Мераєю Керрі, Еллою Фіцджеральд, Уїтні Х'юстон, Аллою Пугачовою, Бейонсе.

Тому не було нічого несподіваного в тому, що у телепрограмі «Шанс» Міла вийшла у фінал і приголомшила всіх виконанням пісні Селін Діон «All By Myself». Згодом, на конкурсі «Нова хвиля 2009» в Юрмалі, де співачка отримала золоту зірку Алли Пугачової, вперше за вісім років проведення конкурсу, після виступу Міли публіка концертного залу «Дзінтарі» аплодувала стоячи.
«Думаю, мені дуже допомогло те, що я виросла на хорошій музиці», – каже Міла Нітіч.


1. Уїтні Х’юстон.
Вона завжди була королевою, і досі, вважаю, немає нікого, хто міг би її переспівати. Обожнюю її «I Have Nothing», з якою колись виступила у конкурсній програмі «Шансу».


2. Алла Пугачова.
Визнана королева російської естради, яка з першого дня появи на сцені була найвеличнішою співачкою і актрисою. Дуже мудра жінка, з якої намагаюся брати приклад. Улюблена її пісня – «Не отрекаются любя».


3. Майкл Джексон.
Особистість, яка не наслідувала нікого, яка вигадала, власний стиль, і цим самим зробила великий внесок у розвиток поп-культури. Тому ще сотні років його будуть наслідувати, величати і славити.


4. Бейонсе.
Чудова танцівниця і суперспівачка. Сексапільна, стильна і пластична. Бейонсе просто шокувала мене останні кілька років, стрімко пішовши уперед. З її піснею «Listen» я виступала в Юрмалі.


5. Лара Фабіан.
Приваблює щирістю виконання, поглядом, посмішкою, янгольським виразом обличчя. А ще мені дуже імпонує те, що вона співає душею, і її «Je suis Malade» можу слухати безкінечно. Проте, як не дивно, Лара вважає себе не стільки співачкою, і, тим більше, не поп-дівою, а всього лиш композитором, який уміє співати.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую