ye-logo.v1.2

Голос країни пролунав у Хмельницькому

Культура 2635
Фото: Антон Вараниця

Суботнього вечора, коли більшість країн Європи спостерігала за фіналом Євробачення, частина хмельницьких меломанів відправилася в арт-паб слухати світові хіти у виконанні Олександра Онофрійчука — одного з найяскравіших учасників «Голосу країни-2» та переможця за результатами голосування на сайті ukr

До Хмельницького Олександр завітав разом зі своїм гуртом «Strong Time». До речі, приїхав вже не вперше, а вп'яте. Цього разу в залі зібралося не так багато людей, як на попередніх концертах. Мабуть, на наповненість залу вплинула вартість квитка: охочі послухати Онофрійчука мали викласти з кишені від 80 гривень у передпродажу і до 100 гривень у день концерту. Проте ті, хто прийшов, однозначно не пошкодували.
Простий, без жодних ознак зірковості і навіть трохи сором'язливий Олександр на сцені перевтілювався в харизматичного музиканта, рокера з вибуховою енергетикою. Перевірені часом хіти Deep Purple, AC/DC, Pink Floyd, The Beatles не залишили байдужою жодну людину. А щойно музика стихала і співак спускався зі сцени — як знову ставав звичайним хлопцем, який, здається, досі не звик до підвищеної уваги до себе.
Крім звичної для арт-пабу рок-н-рольної молоді, в залі за двома столиками можна було помітити тітоньок та дядечок, які, вочевидь, були глядачами популярного шоу, звідки й дізналися про Сашка.

Оксана ПАЛЯНИЦЯ.
Фото Сергія ВАРАНИЦІ.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую