ye-logo.v1.2

Безодня бореться зі злом у відео

Культура 3434

Гурт «Безодня» днями презентував свій новий кліп. Відеоробота на пісню «Все зле я вбив» стала другою у доробку музикантів.

«Як тільки ми записали трек "Все зле я вбив", одразу зрозуміли, що пісня заслуговує на відеороботу. І, нарешті, час настав», - повідомив фронтмен «Безодні» Олександр Банашко.
Ідея кліпу виникла у гітариста Сергія Костюка. Під час концертних виконань цієї пісні Олександр Банашко робив вільні рухи, що нагадували біг на місці. В основу відео було покладено сюжет, де люди просто повторювали ці рухи. Студійні зйомки тривали протягом двох днів. Як модно останнім часом, знімали відео на два фотоапарати. Людей для масовки довго шукати не довелось, адже щойно хлопці оголосили про свій намір, як бажаючі знайшлися самі серед їхніх друзів.
За словами музикантів, головна ідея пісні та відеороботи – знищувати все погане в собі завдіки почуттям, здоровому глузду і позитивним емоціям.

Оксана ПАЛЯНИЦЯ

 

Коментарі:

Денис 03.06.2012 20:44

Негарно ліпити свої лого на чужі фотографії! мінус ye.ua

Наталя 02.06.2012 21:51

Усім привіт!А мені чомусь здається що сенс пісні саме в цьому, адже лише глибина людської душі ,а частіше усього любов, зможе відкрити щось не досяжне!"Хлопці молодці!" Насамперед тому що виконують безліч україномовних пісень та пропагують здоровий спосіб життя! Бажаю подальших їм успіхів та злетів!

Serhio 01.06.2012 12:19

Если бы автор собственноручно не расписал смысл увиденного в жизни бы не догадался. Может я узколобый и не понимаю, но ни музыка, ни видео, ни образ, которому пытается подражать  группа не впечатляют. 

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую