ye-logo.v1.2

Іспанські пристрасті та бразильський карнавал: бенефіс балерини пройшов на “ура!”

Культура 2773

У вихідні на сцені Хмельницького обласного музично-драматичного театру імені М. Старицького відбувалося справжнє феєричне свято. На бенефіс артистки балету Наталії Булаценої завітало чимало друзів та прихильників її творчості.

Організатори, треба сказати, постаралися на славу, влаштувавши незабутнє шоу. Балерину та гостей розважали солісти муздрамтеатру Тетяна Рябініна та Андрій Клименко, шоу-балет “Афродіта”, народний художній колектив ансамбль танцю “Подолянчик”, зразковий ансамбль “Веснянка”, та, власне, балет заслуженого артиста України Олександра Шиманського, де й танцює ювілярка.
Запальні іспанські й українські танці, тонкощі Сходу, бразильський карнавал, ліричні пісні та вишукані балетні постановки - все це захоплювало подих та викликало чимало емоцій.
На своїй сторінці в соціальній мережі “Однокласники” Наталя написала: “Приходьте!!! І ви потрапите у чарівний світ танцю й музики! Буду рада бачити вас!!!”. І вона не розчарувала присутніх, а ті, в свою чергу, дарували шквал оплесків, не шкодуючи долонь, та цілі оберемки квітів.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую