ye-logo.v1.2

Кримський тур Наталії Валевської

Культура 2557
Наталія Валевська
Наталія Валевська

Cпівачка Наталія Валевська з 19 липня буде підкорювати серця всіх відпочиваючих у сонячному Криму.

У своєму Кримському турне Наталія представить нову, по-літньому спекотну програму - двогодинне звучання кращих пісень буде супроводжуватися феєричним театральним шоу, оригінальними і запальними танцювальними постановками і шикарними костюмами. Співачка зі своєю концертною програмою відвідає вісім міст, де подарує незабутні враження кожному глядачеві. 
Кожен, хто прийде концерт, не залишиться байдужим до пісень Наталії і насолодиться її чарівним голосом, який надовго залишається в пам'яті. 
Зовсім нещодавно, хмельничанка Наталія Валевська виступила на Міжнародному фестивалі культури і мистецтв «Слов'янський базар у Вітебську» який проходив з 12 по 18 липня цього року. Любов глядачів «Слов'янського базару» Наталя завоювала ще в 2004 році, коли стала лауреатом 3 премії фесту. 
- З фестивалем «Слов'янський базар» у мене в пам'яті назавжди залишаться одні з найкращих спогадів. 8 років тому в Україну я привезла нагороду дуже почесного фестивалю, яка займає особливе місце в скриньці моїх нагород, - розповіла Наталя Валевська.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую