ye-logo.v1.2

Пісні, великий торт та гарний настрій на фестивалі «Вальс-бостон”

Культура 3337
Фото: Евгеній Дорофєєв

Фестиваль авторської пісні «Вальс-бостон» відсвяткував своє 5-річчя.

 Окрім цьогорічних конкурсантів, на сцену Хмельницького обласного методичного центру культури та мистецтв, який вже став майже домівкою фестивалю, вийшли усі переможці попередніх сезонів. Андрій Шамрай, Петро Беспалов, Юрій та Віра Найди, Ірина Слободян виконували свої нові пісні, а дехто із розряду „конкурсантів” та навіть „переможців” перейшли в ранг „журі”.„Ми помітили таку тенденцію, що після участі у нашому фестивалі у номінації „Виконавці”, музиканти самі починають складати пісні. І досить часто наступного разу вже стають учасниками як автори власних композицій. Радує, що наші конкурсанти ростуть, - зазначила Лілія Яворська, організатор бардівського фестивалю „Вальс-бостон”. - Але цього року фестиваль вийшов дуже молодіжний, хоча жодних вікових чи й інших обмежень у нас немає. Тому рівень був трохи нижчий, ніж зазвичай”.
Та все ж приємних моментів вистачало. Весь зал підспівував уже відомі та улюблені пісні. А наприкінці першого конкурсного дня і гості, і учасники задмухували свічки на ювілейному торті та поласували солоденьким.
З приводу фаворитів конкурсу члени журі довго не могли дійти спільної мови, то ж інтрига тримала у напружені майже до кінця фестивалю. І врешті-решт кульмінація та нагородження кращих. У номінації „Автори” переміг Сергій Баландін, який, до речі, вже не вперше виходить на сцену „Вальсу-бостон”. Серед „Виконавців” кращими стали Сергій та Олександр Томчуки. Між іншим, хлопці цілком можуть посперечатися і за звання наймолодших переможців фестивалю.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую