ye-logo.v1.2

Таланти шукають у Кам'янці-Подільському

Культура 2933

Триває прийом заявок на участь у пісенному конкурсі «Талант – 2012», що поєднує різноманітні форми і жанри виконавської майстерності учасників академічного, народного та естрадного співу.

Майже півстоліття тому у стародавньому місті з молодим обличчям Кам’янці-Подільському народився пісенний фестиваль, який спочатку носив назву «Юність», а з 1986 року – «Талант».

За цей час чимало його учасників стали відомими не лише в Кам’янці, але й у всій Україні, серед них – Мирослав Тиш, Володимир Любко, Тамара Плющ, Анна Зотьєва, Ірина Чорномиз, Марина Одольська та багато інших популярних виконавців.

Саме Марина Одольська взяла під свою протекцію цьогорічний конкурс пісні «Талант – 2012», який віднині носитиме статус всеукраїнського. Вона ж і очолила зіркове журі, серед якого організатори обіцяють представити й ще кілька відомих виконавців, композиторів, музичних продюсерів.

Всеукраїнський пісенний конкурс «Талант – 2012» упродовж двох днів майорітиме розмаїттям форм і жанрів виконавської майстерності учасників академічного, народного та естрадного співу.

Уже сьогодні до участі у конкурсі заявилось майже сотня учасників від 5 до 25 років з десяти регіонів України. Співаки та вокальні ансамблі з Київської, Волинської, Черкаської, Дніпропетровської, Миколаївської, Чернігівської, Донецької, Херсонської, Чернівецької та, звісно, Хмельницької областей змагатимуться за звання кращого співака України.

Окрім конкурсної програми фестиваль передбачає вечірку-знайомство, екскурсійні програми, прийом у мерії міста, дискотеки, фотосесії учасників фестивалю та Гала-концерт переможців.

Втім, термін подачі заявок на конкурс продовжено до 22 жовтня. Запрошуємо усіх, чия душа прагне співати! Звертайтеся за адресою: Кам’янець-Подільський міський Будинок культури, вул. Шевченка-20, м. Кам’янець-Подільський, Хмельницька область, Україна, 32300, тел.(03849) 2-43-04, e-mail: [email protected]
Інформує "Вже Інфо" 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую