ye-logo.v1.2

Під пильним оком об'єктива

Культура 2622

У Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва відкривається виставка італійського фотомитця

Урочисте відкриття фотовиставки відбудеться 24 жовтня о 16.00 в приміщенні музею-студії фотомистецтва (вул. Проскурівська, 56).  Тут презентують серію робіт "Небайдужий свідок" італійського фотохудожника Вірджиліо Бардоссі. 

В експозиції представлено роботи Вірджиліо Бардоссі, за які у різні часи маестро отримав звання «Майстер Міжнародної асоціації фотомистецтва» і «Відмінник Міжнародної асоціації фотомистецтва (платиновий)» . Світлини об’єднані між собою тематикою і сюжетами, виконані в техніці чорно-білого фото і складають три великі тематичні розділи. У першому поціновувачі фотографії побачать одинадцять «медитативних» пейзажів – малолюдні лани і виноградники на схилах гір в італійських провінціях Тоскана та Сієнна, стримані краєвиди угорських, румунських та українських Карпат, неосяжний простір тибетських пасовиськ.

28 робіт складають другий розділ – «Світ Марамуреш» – яскравий приклад сучасної фотожурналістики. Добірка світлин, в якій «моментальні», репортажні знімки мирно співіснують з постановочними кадрами, не створюючи дисонансу або конфлікту вражень. 

Третя серія «Октобер Фест» – історія радісного та буйного свята, замішаного на любові до життя і жаги до розваг. Загальноміський галасливий бенкет, де веселощі і винахідливі витівки виплескують через вінця келихів, а потім стихають, залишаючи по собі головний біль, уривки спогадів і купу всілякого непотребу на спорожнілих вулицях і розважальних майданчиках.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую