ye-logo.v1.2

Підбито підсумки фотоконкурсу

Культура 2902
Фото: http://vsim.ua

У Хмельницькому у холі кінотеатру «Мультиплекс» у «Оазисі» демонструють 40 кращих робіт 30-ти учасників фотоконкурсу «Молоде обличчя України». З світлин на відвідувача дивляться діти, наречені, спортсмени, фанати, моделі.

- На виставці представлені дві з трьох моїх робіт, які брали участь у конкурсі. Це «Драйв» та «Ззовні рівні – в душі різні», - каже наймолодший учасник конкурсу «Молоде обличчя України», переможець у рубриці «Нас єднає Україна» шістнадцятирічний Артур Раздорожний. – фотографією я займаюся близько року. Два місяців займаюся у фотогуртку «Ракурс».

 

Переможець найбільше любить робити портрети та репортажі. Раніше хлопцю подобались тільки кольорові знімки. Зараз він пробує себе у чорно-білій фотографії.

- Мені подобається спілкуватися з досвідченими фотографами. Вони діляться зі мною своїм досвідом, допомагають, - розповідає Артур Роздорожний. – Найбільшим авторитетом для мене є Анатолій Іванов.

Виставку можна відвідати протягом місяця. Вхід вільний.

 

 

Довідка

У щорічному конкурсі «Молоде обличчя України», який проходив протягом вересня-жовтня, взяло участь понад 30 фотографів Хмельницької області, які представили понад 80 робіт. Учасники конкурсу – вже не аматори, але ще не професіонали. Вік учасників від 16 до 38 років. Деякі з них фотографують лише рік або два, для інших – це справа, якою вони займаються все життя. Найкращі роботи визначав член спілки художників України Анатолій Іванов.


Найкращими у конкурсі «Молоде обличчя України» стали:

Рубрика «Професії молодих» - Максим Гребилюк

Рубрика «Українське студентство» - Сергій Зисько

Рубрика «Дозвілля молоді» - Дмитро Білоус

Рубрика «Вибір молоді – здоров’я» - Катерина Мостова

Рубрика «Всі різні – всі рівні» - Вероніка Нечепорук

Рубрика «Нас єднає Україна» - Артур Раздорожний

Інформує "Всім" 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую