ye-logo.v1.2

Хмельничани виграли дві медалі на Чемпіонаті Європи із дзюдо

1768
Кеджау Ньябалі йшов до перемоги дуже впевнено.
Кеджау Ньябалі йшов до перемоги дуже впевнено.. Фото: ukrainejudo.com

Українська збірна завершила молодіжний Чемпіонат Європи в Празі з п'ятьма нагородами.

Хочеться більше розповісти про участь хмельничан у Чемпіонаті.
У ваговій категорії 90 кг вдало провів підсумковий турнір року Кеджау Ньябалі (Київ-Хмельницька обл). Загалом Кеджау Ньябалі вдалося повторити свій торішній успіх - 22-річний дзюдоїст став тепер уже дворазовим срібним призером молодіжних Чемпіонатів Європи і таким чином завершив свої виступи в молодіжному дзюдо. Про це повідомляє Федерація дзюдо України.
У цьому сезоні Кеджау Ньябалі зібрав солідний урожай з шести нагород - срібла Чемпіонату Європи U23, бронзи Кубка світу в Лісабоні і чотирьох національних медалей: срібла Кубка та Чемпіонату України, золота молодіжного Чемпіонату України, а також бронзи командного національної першості.

У вазі 78 кг свою третю нагороду з молодіжних Чемпіонатів Європи завоювала хмельничанка Іванна Макуха. Маючи у своєму активі дві бронзи з Тюмені і Самокова підопічна Ганни Каштанової та Віталія Самотуга поліпшила свій особистий результат, вигравши у Празі срібло.

Інша ж хмельничанка Ірина Кіндзерська (у вазі +78 кг) вже після першої сутички покинула турнір, не зумівши впоратися з представницею Боснії і Герцеговини майбутньої переможницею молодіжного Чемпіонату Європи Ларисою Церіч. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую