ye-logo.v1.2

На море до Єгипту, а на шопінг до Еміратів

2449
Фото: На правах реклами

Будь-яка подорож, завжди дарує неймовірні та незабутні враження. А от на скільки вона буде приємною, залежить від належно організованої мандрівки.

Пані Наталя, директор туристичної агенції “Аквамарин” знається на якості обслуговування. “Аквамарину” вже 5-й рік, а я як сьогодні, пам'ятаю перших клієнтів, яких відправляла у подорож. Більшість програм розроблялась самостійно, виходячи із власного досвіду або вражень від поїздки, і, звичайно, побажань наших туристів. Наразі, “Аквамарин” ще й практикує виїзд менеджера додому і навіть тур у кредит.
“ Я ніколи не запропоную вам подорож, якщо не буду впевнена у ній”, - каже пані Наталя. “Побувавши, до прикладу, кілька разів у Єгипті, я можу констатувати, що кращого ніж Червоне море, я, ще не зустрічала. Воно просто неймовірне. Чого коштує побачити на власні очі різнокольорові рифи та унікальну фауну, яка просто зачаровує своєю красою.
Єгипет, сьогодні, один з найбільш доступних туристичних напрямків. Віза, щоб потрапити у країну — отримується без проблем, всього кілька години льоту, в порівнянні, дуже доступні ціни, велика готельна база та різноманітні екскурсійні програми.
Хоча, зізнаюся, з роками той самий Єгипет, Турція для деяких туристів вже дещо приїдаються і з'являється більше бажаючих відвідати екзотичні країни, такі як: Куба, Мальдіви, Гоа або Шрі-Ланка.
Якщо маєте можливість, “Аквамарин” радить відвідати Об'єднані Арабські Емірати. Це просто рукотворне диво, якщо ви хочете побувати у майбутньому, вам саме сюди, у Дубай. Цьому емірату всього 41 рік, а рекорди ростуть як на дріжджах. Чого варта одна вежа Бурдж-Халіфа — найвища будівля у світі з максимальним числом поверхів і найшвидшим ліфтом, а оглядовий майданчик на висоті 828 метрів, відкриває просто незрівнянний вид на місто.
Унікальним явищем цього райського куточка є пальмові острови — найбільші у світі насипні острови, де побудовані прекрасні готелі та котеджі, які мають вихід у відкрите море.
Відвідайте Ski-Dubai — один з найбільших критих гірськолижних комплексів, потрапивши у який, ви насолодитесь катанням на лижах, коли за вікном + 30 градусів. Варто побувати і біля співочих фонтанів, висота струменю води у якому, досягає 150 метрів і, звичайно, влаштувати собі справжнє пустельне сафарі на джипах. Та якщо і цього вам виявиться замало, можете завітати до величезного аквапарку, гірки якого проходять через басейн з акулами — екстрім забезпечено.
Туристи, які приїхали за релаксом та відпочинком по-королівськи, можуть обрати семизірковий готель у вигляді парусу Бурж-аль-Араб. Це найрозкішніші апартаменти у світі, які створені спеціально для комфорту.
Та не тільки релакс тут виявився казковим, згадує пані Наталя. Це одне з найкращих місць для шопінгу. В Еміратах діє зона безмитної торгівлі, а тому товари тут, як мінімум, на 20% дешевші, ніж будь-де інде. Купують все: одяг, коштовності, галантерею, особливо шуби, а також традиційні сувеніри з прекрасного сходу, ароматні трави, масла та спеції.
Отож рай Арабських Еміратів, гостинні курорти Болгарії, Турції та Єгипту, а також незрівнянна природа Греції та Іспанії чекають на своїх відвідувачів, а туристичне агентство “Аквамарин” з радістю організує вам цю подорож у казку, адже ми завжди там, де свобода.

Більше актальних турів можна переглянути за адресою http://misto-market.com.ua/turizm/company/110
 


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую