ye-logo.v1.2

Ще більш яскраві Барви На правах реклами

2241

Чи можуть Барви стати ще більш яскравими та ще більш привабливими? Безперечно можуть, якщо «Барви» - це сучасний житловий комплекс у місті Хмельницькому в мікрорайоні Озерна

Якщо тут можна придбати модернове та практичне житло всього за 3 950 грн. за квадратний метр, а відтепер навіть ще й дешевше.

Сьогодні вже завершується будівництво першої секції «Барв» і розпочинається будівництво другої. Завдяки таким високим темпам та безумовній якісності будівництва на зведення однієї секції в середньому йде 4 місяці. Невелика площа квартир з раціонально використаним кожним метром приміщень у сумі з привабливою ціною та надшвидкісними темпами зведення дає неабиякий ефект. Що, в свою чергу, пояснює стабільно високий попит на квартири у «Барвах».

«Барвисті» квартири стали особливо популярними серед студентів, молодих сімей, одним словом, сучасних та цілеспрямованих людей, які цінують свій час та гроші й будують своє майбутнє вже сьогодні.

Якщо затишна квартира в зручному мікрорайоні за більш ніж помірною ціною – це те, що Ви давно шукаєте, то «Барви» мають для Вас просто таки неймовірний сюрприз. Відтепер пропонується абсолютно нова схема придбання квартири у «Барвах». І ця пропозиція не може нікого залишити байдужим. Ваше життя стане по-спражньому яскравим.

До продажу надходять квартири 10 та 11 секцій «Барв». Вони продаватимуться за особливою, зниженою ціною у 2 990 грн. за квадратний метр (проти 3 950 грн. за квадратний метр у перших секціях). При цьому єдиною умовою для покупця є сплата повної вартості квартири одним платежем, а через півтора року він вже може гучно справляти новосілля у своїй новій комфортній оселі. Зацікавить така особлива пропозиція насамперед тих, хто має серйозні наміри щодо купівлі нерухомості на майбутнє, хто вже задумується над тим, де жити дітям, які розпочнуть навчання у вишах Хмельницького чи братимуть шлюб. Впевненість у завтрашньому дні – понад усе.

Ця пропозиція має цілу низку переваг, які належним чином може оцінити кожен, хто має плани на нерухомість. Перш за все така схема придбання нерухомості є надзвичайно вигідною для інвесторів. Адже ціна квадратного метра за таких умов купівлі знижена фактично на 25%. А при умові продажу квартири за звичайною ціною комплексу інвестор гарантовано отримує 16,6% річних. Після ж введення в експлуатацію ціни на квартири помітно зростають, тож з упевненістю можна отримати ще більший прибуток. Давно відомим є той факт, що нерухомість – запорука стабільного майбутнього і постійного доходу. Незважаючи на жодні явища в економіці, ні на перепади на ринку цінних металів чи нестабільність банківської системи, нерухомість була і залишається найбільш прибутковим капіталовкладенням. А отже, найкращою інвестицією.

Другою значною перевагою «Барв» є швидкі темпи будівництва, і півтора року – це справді надзвичайно короткий термін, особливо у порівнянні з темпами будівництва у інших забудовників. Усі гарантії щодо зведення секцій у зазначені строки і якісної роботи забудовник бере на себе. Тож покупці можуть бути повністю впевненими і спокійними стосовно своїх інвестицій.

«Галерея нерухомості», як і раніше є ексклюзивним представником житлового комплексу «Барви». І так само пропонує низку додаткових переваг та послуг для своїх клієнтів. Так, за абсолютно незначну доплату «Галерея нерухомості» буде займатись питанням продажу квартири інвестора на рівні з іншими квартирами, що представлені у новобудові. А отже, допоможе зекономити не лише Ваші гроші, але й не менш дорогоцінний час.

Завітайте до “Галереї нерухомості”, що знаходиться за аресою: м. Хмельницький, вул. Подільська, 21, ТЦ «Магніт», 3-й поверх і отримайте всю потрібну вам інформацію.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую