ye-logo.v1.2

Хмельницький: Єврожиття на Євромайдані ON-LINE

Євромайдан 3759
Фото: колаж автора

Мітинги мітингами, а життя на майдані триває навіть тоді, коли не відбувається жодних активних дій: промов, акції...

Тут ми будемо ділитися тими моментами життя Майдану, які, на перший погляд, ніби й "не впливають на швидкість" на шляху до Європи, але створюючи відповідний настрій, допомагають цю швидкість і постійність розвивати.
Отож, ми повідомляємо вам те, що знаємо, а ви, відповідно, повідомляйте нам, те, що ви знаєте, помітили, зафіксували, зробили...

Писати можна на скриньку [email protected] 

Також ми доступні у соцмережах:
Фейсбук: facebook.com/www.ye.ua та Вконтакті: vk.com/ye_ua

ВАЖЛИВО: Подавайте ту, інформацію, розповідайте про ті факти, свідками яких ви були особисто, або люди, котрим ви довіряєте. Також вказуйте час, хоча б приблизно, коли все відбувалося.

У листі чи повідомленні вказуйте, будь ласка, якусь контактну інформацію (скриньку чи телефон), бо за підсумками on-line трансляції, активних інформаторів чекають сюрпризи. ПРИЄМНІ І КОРИСНІ!

Отож, ми стартуємо (оновлення будуть розміщуватися знизу догори):

 

00.05 Руслан: На майдані зараз 30 осіб. Зустріли тих, хто приїхав зі столиці, з мітингу. Поділилися емоціями, склали плани, розподілили обов'язки. 

25 листопада


21.40. Інна: Зараз нас 19, люди нам приносять харчі: домашні пиріжки та деруни, чай з медом. Добрі люди привезли палатку і стільчики.

20.00. Олег: Хмельницький Євромайдан проходить з привкусом дерунів, принесених небайдужими мешканцями. Фото немає... тому що невстиг.

24 листопада

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую