ye-logo.v1.2

Хмельничани знову зібралися на Народне віче. Неділя, 15 грудня.

Євромайдан 2745
Дмитра Скрипника
Фото: Дмитра Скрипника

На майдані Незалежності відбувся молебень, а вулицями міста проїхала колона автомобілів та пройшлася піша хода.

Опівдні люди почали масово сходитися на майдан Незалежності. О 12.30 розпочалися виступи політиків та активістів Євромайдану.
Координатор народного Віче у Хмельницькому Олександр Симчишин, що в Хмельницькій області правоохоронні органи збирають інформацію про активістів Євромайдану.
«В інших областях відбуваються репресії проти активістів, у нас поки що ні. Але якщо почнуться, ми не будемо мовчати», - сказав Олександр.

Євромайдан

В.о. голови обласної організації ВО «Батьківщина» Валерій Лесков розповів, як розгортаються події у Києві.
«Позавчора Ядуха та голови районних адміністрацій направили на антимайдан бюджетників, по одному автобусу з кожного району. Їм платять по 200 гривень, а також зараховують ці дні як робочі, тобто вони стоять там за наш кошт, - розповів Валерій Лесков. – Я бачив цих людей, вони ходять з опущеними очами, їм соромно».
  Священики Української православної церкви Київського патріархату та настоятель греко-католицького храму Іван Данкевич відслужили молебень за Україну та народ. 
«Ми прийшли сюди, щоб щось змінити. Але пам’ятайте, що зміни починаються не тут (в будівлі облдержадміністрації), а в наших серцях, з нашого бажання бути порядними, чесними, бажання відстоювати свої права, свою честь та гідність. Європа починається з нас», - сказав отець Іван Данкевич.

Євромайдан

Колона автолюбителів з державними прапорами здійснила автопробіг центральним вулицями міста на підтримку Євромайдану.
А усі мітингувальники близько 15 години рушили колоною вулицями Кам’янецькою, Подільською, Свободи, Проскурівською і Соборною, щоб закликати хмельничан приєднатися до Євромайдану.

Євромайдан

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую