ye-logo.v1.2

Хмельницький делегує представників на всеукраїнських з’їзд Євромайдану

Євромайдан 2539

От тільки хто поїде, поки невідомо.

“11-12 січня буде з’їзд делегатів від усіх Євромайданів у Харкові. Обговорюватимуться питання: як Євромайдан повинен розвиватися далі, яким чином він повинен йти у регіони, мобілізовувати людей і продовжувати ідею боротьби за іншу країну. Усім зрозуміло, якщо Євромайдан обмежиться барикадами і законсервується у Києві ідея завмре і влада Януковича робитиме свою справу просто ігноруючи людей. Саме тому представниками харківського Євромайдану було ініційовано такий з’їзд”, - розповідає громадський активіст Руслан Рохов.

Кого ж відправити у Харків хотіли вирішити на недільному Євромайдані, проте лідери опозиційний партійних організацій різко розкритикували таку ідею.

“Нам по лінії громадської організації «Майдан» про такий з’їзд ніхто не говорив. Може це якийсь проект або підпроект, тому якщо буде така інформація, то ми обов’язково до вас її доведемо і доручимо раді громадської організації «Майдан» делегувати туди трьох делегатів. Ми не маємо роз’єднуватися, ми повинні бути єдиними”, - звернувся до майданівців виконуючий обов'язки голови обласної організації “Батьківщина” Валерій Лесков.

Підтримав “бютівця” і “свободівець” Володимир Гончарук: “Є Всеукраїнська громадська організація «Майдан». Якщо буде рішення відрядити кожній області своїх представників на спільний з’їзд, ми це зробимо”.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую