ye-logo.v1.2

Сергій Рижук до міліції та СБУ: у бані ми говоримо про політику, а значить це - публічний захід (ВІДЕО)

Євромайдан 4276

Мешканець міста Нетішин розповів як виконує новоприйняті закони і чому міліція не супроводжувала його у лазню з «мигалками».

Інструктор фізкультури, спортсмен, який займається пауерліфтингом та керівник молодіжної організації «Спортивний клуб «Легіон» Сергій Рижук, педантичним виконанням законів, сам того не підозрюючи став зіркою не лише місцевих та всеукраїнських ЗМІ, але й відомий далеко за межами країни. Як він із друзями щоп’ятниці ходить до лазні, відтепер знаючи мільйони людей. Для цього Сергію достатньо було…виконати закон.
Нагадаємо, в п’ятницю, 17 січня, мешканець Нетішина написав на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук, що «вже 10 років я з друзями «організованою колоною» їзджу в баню. У контексті проголосованих Верховною Радою учорашніх «законів» прошу міліціянтів забезпечити супровід нашої колони спецавтомобілями з «ув- ув- увімкнутими» спецсигналами. Ну і так як нас збирається більше 10 чоловік, то прошу виділити працівників МВ для забезпечення громадського порядку».

Що з того вийшло і якою була реакція правоохоронців, Сергій розповів в неділю, під час Народного віче на Майдані Незалежності у Хмельницькому.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую