ye-logo.v1.2

Сергій Шутяк: «Міліція не буде перешкоджати людям мирно висловлювати свої думки»

Євромайдан 3653
Фото: mia.km.ua

У той же час начальник головного управління МВС України у Хмельницькій області попереджає про відповідальність за напади на правоохоронців та захоплення держустанов.

«Від працівників міліції вимагаю діяти виключно в межах чинного законодавства та не допускати порушення конституційних прав громадян. Наголошую на тому, що на території області та м. Хмельницького міліція не перешкоджала і не буде перешкоджати людям мирно висловлювати свої думки. Проте, якщо будуть провокації, напади на працівників міліції та спроби захоплення державних установ, правоохоронці діятимуть відповідно до чинного законодавства, а винні у протиправних діях нестимуть відповідальність. Тож закликаю організаторів мирних зібрань усвідомити також і свою відповідальність за неухильне дотримання законів України», - йдеться у зверненні Сергія Шутяка.
Головний міліціонер області також закликає не блокувати роботу державних установ:
«Впевнений, що нашим спільним завданням є забезпечення нормальної життєдіяльності м. Хмельницького та інших населених пунктів краю. Для цього всі установи, в тому числі і державні, повинні працювати у звичайному режимі. Тому закликаю вас не блокувати їхню роботу, та дати людям, які там працюють, нормально виконувати свої обов’язки. Будьте свідомими і не піддавайтеся на провокації».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую