ye-logo.v1.2

Хмельницький. Ігри тривають

Євромайдан 3314
Фото: з архіву редакції

Радикальне рішення Хмельницької обласної ради про дострокові вибори Президента та Верховної Ради України досі не опубліковане

Досить радикальне рішення обласної ради, за яке 24 січня проголосували і опозиціонери, і регіонали під тиском народу, досі не опубліковане ні на сайті ради, ні в «Подільських вістях». За словами поінформованих осіб, це робиться навмисно. Офіційною ж версією є те, що сайт облради ніби піддався DOS-атаці і не працює, а відповідальний працівник пішов на лікарняний. Цікаво, що Хмельницька обласна прокуратура вже опротестувала це рішення як незаконне. Тоді, коли воно ще було не підписане заступником голови обласної ради Василем Осадчим і не опубліковане. 

Хоча в понеділок ввечері Василь Петрович в телефонному режимі повідомив "Газеті Є", що рішення підписане і вже скоро буде опубліковане на офіційному сайті Хмельницької обласної ради.

Подібні ігри відбуваються і з бюджетною сесією облради. За словами опозиційних депутатів, регіональна влада навмисне проігнорувала депутатські комісії, щоб «звинуватити революційний Майдан у тому, що в області не прийнятий бюджет». Комісії не відбулися, а значить сесія під загрозою зриву. Станом на 11.00 29 січня (сесія запланована на 30 січня), в обласній раді ніхто не може відповісти – відбудеться вона,чи ні.

Тетяна ГРЕЧАНА.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую