ye-logo.v1.2

На Грушевського у Києві помер капітан внутрішніх військ з Хмельницького

Євромайдан 3390
vv.gov.ua
Фото: vv.gov.ua

Опозиція заявляє, що Дмитро Дунець помер не в столиці України, а в одному із сіл Київщини.

«Уродженець Хмельницького капітан Дмитро Дунець не дожив до віку Христа трохи більше року. Був солдатом-строковиком, служив за контрактом у Збройних Силах України у Василькові, закінчив Академію внутрішніх військ МВС України, що у Харкові. Його фах у цивільному житті приніс би йому набагато більше матеріальних благ. Втім, як зазначив у співчутті командувач Внутрішніх військ генерал-лейтенант Станіслав Шуляк, офіцер був щирою та відданою людиною, справжнім сином свого народу, який не шукав у житті легких шляхів. Патріотом, який любив свою Вітчизну. Справжнім чоловіком, який не вважав героїзмом боронити свою Батьківщину і свій народ, охороняти громадський порядок у столиці держави, назва якої не сходить з перших шпальт провідних видань світу», - йдеться у некролозі газети внутрішніх військ МВС «Ратник».

Причину смерті 31-річного Дмитра Дунця назвав глава МВС Віталій Захарченко.

«Це наслідки тієї щоденної напруги під час протистояння на Грушевського, де Дмитро ніс службу з охорони громадського порядку. Я, як міністр, не можу залишатися байдужим до того, що відбувається. Гинуть люди як з одного, так і з іншого боку, рахунок поранених вже йде на сотні», - йдеться у звернені Віталія Захарченка.

Свої співчуття висловив і Президент України Віктор Янукович: «Низько схиляю голову в жалобі за офіцером внутрішніх військ Дмитром Васильовичем Дунцем, життя якого передчасно обірвалося вранці 30 січня під час виконання ним службових обов’язків із забезпечення громадського порядку в столиці України місті Києві».

У той же час, народний депутат від «Батьківщини» Юрій Стець на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомив, що Дмитро Дунець помер не на Грушевського.

«Міністр збрехав. Капітан Донець помер у селі Старе Київської області, де стояв луганський підрозділ внутрішніх військ. Їх підняли по тривозі о четвертій ранку. Саме тоді і виявили померлого капітана. Очевидно, міністр внутршінх справ має диплом медика і чималий стаж роботи за медичним фахом, щоб вже через кілька годин заявити: «Це наслідки тієї щоденної напруги і протистояння на Грушевського...» (c) Горковенко Владимир», - йдеться на сторінці Юрія Стеця у «Фейсбуці».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую