ye-logo.v1.2

СБУ вимагає від хмельницького провайдера інформацію про абонентів, (ОНОВЛЕНО)

Євромайдан 2721
Фото: hvatitbuhat.info

які переглядали в інтернеті відео із отцем-"екстремістом" Арсеничем з Прикарпаття.

«Слідчим відділом Управління СБ України у Хмельницькій області виконується постанова слідчого відділу Управління СБ України в Івано-Франківській області про проведення процесуальних дій на іншій території від 24.01.2014 у кримінальному провадженні №22013090000000103», - йдеться у документів управління Служби безпеки України у Хмельницькій області до директора одного із інтернет-провайдерів міста опублікованого на сторінці редактора порталу NR2.Ru Павла Мясоєдова у Фейсбуці.

«Силовики» вимагають надати їм дані про абонентів та користувачів, які з 6 грудня минулого року переглядали відео із отцем-"екстремістом" Арсеничем. На самому ж відео священник закликає до збройного повстання проти влади.

"Жодного закону порушено не було. Усі дії проводяться у рамках розслідування кримінального провадження, у межах компетенції. Це слідство", - прокоментувала керівник прес-служби управління СБУ у Хмельницькій області Людмила Рябчук.

Як пояснили у СБУ, ті, хто переглянув відео, можуть бути опитані слідчими у рамках розслідування кримінального провадження.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую