ye-logo.v1.2

Хмельничанина, який пропав у Києві на Євромайдані, знайшли

Євромайдан 2827
Фото: lwr.com.ua

Про це повідомив журналіст Єгор Соболєв.

«Протягом доби активістам, що займаються пошуком зниклих учасників Євромайдану, вдалося знайти ще шістьох людей. Браво журналістам «Свідомо», організаторам ЄвромайданSOS та волонтерам «Волі», які розклеюють фото та обдзвонюють рідних», - написав на своїй сторінці у Фейсбук Єгор Соболєв.
Як повідомляє журналіст, Марко Васьковський ще на початку грудня перестав ходити на заняття в ПТУ у Хмельницькому, а з 25 грудня – виходити на зв'язок з рідними. У понеділок він дав про себе знати родичам, у середу обіцяє приїхати додому.
Нагадаємо Марка Васьковського зник 23 січня.

Станом на 4 лютого Євромайдан SOS розшукує ще 28 мітингувальників.

Коментарі:

Хмельничанин 06.02.2014 13:04

Шановний Сергій, а ви нічого не плутаєте? Журналісти цього сайту, як і інших - не слідчі і не сищики, якщо немає інформації, вони ж не будуть придумувати! Вони мають інформувати. А якщо їхнє керівництво таке безбашене, що пошле їх розслідувати, де ж все таки був "наш чи ваш марко", то вони перестануть бути журналістами. 

Єва Губар 06.02.2014 09:44

Доброго дня. Наразі над цим працюємо. У разі позитивного результату, матеріал опублікуємо на сайті. Дякую за ваш коментар.

Сергій 05.02.2014 18:41

То  де  ж  був  наш  чи  ваш  Марко?! Знайшовся, дуже добре. А далі?  Хмельничанам,  політикам,  рідним  та  близьким  не  цікаво (де  був,  ховався,   переховувався, гуляв, гірше - лікувався, над ним знущався  більше місяця на лютому морозі  Беркут,  і  лише  коли спали страшні  морози його відпустили і т.п.? Чи журналісти цього сайту такі ХХХ...і?

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую