ye-logo.v1.2

Марка Васьковського знову оголосили у розшук (ОНОВЛЕНО)

Євромайдан 2784
Марко Васьковський (крайній праворуч) з друзями на Євромайдані у Києві.
Марко Васьковський (крайній праворуч) з друзями на Євромайдані у Києві.. Фото: vk.com та ar.rv.ua

Неповнолітній хмельничанин, який поїхав на Євромайдан у Київ, так і не повернувся додому.

«Марко Васьковський ще на початку грудня перестав ходити на заняття в ПТУ у Хмельницькому, а з 25 грудня – виходити на зв'язок з рідними. У понеділок він дав про себе знати родичам, у середу обіцяє приїхати додому», - написав на своїй сторінці у Фейсбук журналіст Єгор Соболєв.

Проте 17-річний Марко так і не повернувся.

«Як тільки стало відомо про його зникнення, ми одразу розповсюдили його орієнтування. Мені повідомили, що його бачили у районі метро Святошина у Києві. Згодом він сам подзвонив до мене з невизначеного номеру телефону та попросив, щоб я прибрала листівки з його фотографією та прикментами. Я погодилася, але лише за умови, що він повернеться додому», - розповідає волонтерка Служби розшуку дітей Марина.

Як виявилося, хлопець зупинився у свого друга у Києві.

«Марко пообіцяв, що приїде у Хмельницький у середу, 5 лютого, в обід, проте він так і не сів у потяг. Батьки, які живуть у Старокостянтинові, приїхали на вокзал, але син не з'явився», - додає волонтерка.

Марка Васьковського розшукують як зниклу дитину, а не майданівця. У «Вконтакті» хлопець звернувся до мами: «Мама все будет хорошо». Також у соціальній мережі можна знайти і його фотографії разом з друзями на майдані у Києві.

"Я планую приїхати додому. Мене не викрадали. Я уже розмовляв з мамою по телефону. Більше нічого не говоритиму, бо не зобов'язаний", - ось так пояснив свої дії Марко Васьковський.

Марко Васьковський
Допоможіть знайти 17-річного Марка Васьковського, родом з м. Старокостянтинова! З 3 грудня 2013 року він перестав відвідувати заняття у профтехучилищі (м. Хмельницький), а з 25 грудня не виходить на зв`язок з рідними.
Прикмети дитини: 175 см на зріст, середньої статури, овальне обличчя, коротке русяве волосся.
Особливі прикмети: шрам над лівою бровою.
 

 

Станом на 20:00 5 лютого ЄвромайданSOS розшукує 34 людини.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую